Yandex Metrica

Sitede Ara

Emekliye 15 bin TL bayram ikramiyesi: Cumhurbaşkanı onay verdi: Hesaplara yatırılacak

Emekliye 15 bin TL bayram ikramiyesi: Cumhurbaşkanı onay verdi: Hesaplara yatırılacak

Cumhur İttifakı üyesi BBP Lider Mustafa Destici'nin "bayram ikramiyesi 15.000 TL olsun" önerisini dikkate alan Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi yöneticilerine talimat verdi. Emeklilere Kuban Bayramı öncesi büyük müjde gelebilir.

Ekonomi

18.05.2024, 23:41

16 milyon emekliye bayram ikramiyesi müjdesi geliyor. Kurban Bayramı öncesi emeklilere verilecek bayram ikramiyesi 15.000 TL'ye yükselebilir. BBP lideri Mustafa Destici’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu öneri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan onay aldı.

Ramazan Bayramı'nda emeklilerin hesabına yatan 3 bin TL bayram ikramiyesi Kurban Bayramında tam 5 katı zamlanacak. Mustafa Destici'nin bayram ikramiyeleri 15 bin TL olsun talebi kabul gördü. Bayram ikramiyesi zammı talebi ile birlikte emeklilerde oldukça umutlandı. Peki bayram ikramiyesi ne zaman artacak?

Emekliye çifte bayram! İkramiye ve maaşların ödeneceği tarih belli oldu Emekliye çifte bayram! İkramiye ve maaşların ödeneceği tarih belli oldu Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ 15 BİN TL OLACAK

Milyonlarca emekliyi umutlandıran bayram ikramiyesi haberleri kulislere sızdı. Daha önce 3.000 TL civarında olan bayram ikramiyeleri bu yıl itibarıyla 15.000 TL’ye yükseltildi. Üstelik bu talep Cumhur İttifakı ortaklarından olan Mustafa Destici’den geldi.

Bayram ikramiyesine yapılması beklenen revize kararı haziran ayının başında resmi olarak duyurulacak. Bu duyuru, emeklilerin bayram öncesi mali yüklerini hafifletecek ve kurban kesmelerine olanak sağlanacak.

Öte yandan geçmiş yıllarda emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri genellikle daha düşük miktarlarda gerçekleşmişti. Fakat  önümüzdeki Kurban Bayramı'nda olası 15.000 TL’lik artış, önceki yıllara göre büyük bir sıçrama anlamına geliyor ve emeklilerin ekonomik refahını önemli ölçüde artıracak.

Habere Tepki Ver

8

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading