Yandex Metrica

Uzman isimden düşüş beklentisi: Altın yatırımcıları çok dikkatli olmalı!

Uzman isimden düşüş beklentisi: Altın yatırımcıları çok dikkatli olmalı!

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına son derece kritik tavsiye geldi. Altın piyasasında düşüş, daha sonrasında ise hızlı bir yükseliş meydana gelebilir.  

Ekonomi

23.05.2024, 08:49

Yatırımcıların gözdesi İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Gram altın yükselir mi düşer mi soruları merak konusu olurken piyasanın uzman ve bilinen ismi Memiş'ten yeni fiyat tahmini duyuruldu.

Fahiş fiyat ve stokçulara geçit yok: Ticaret bakanlığı ceza yağdırdı Fahiş fiyat ve stokçulara geçit yok: Ticaret bakanlığı ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

GRAM ALTINDA GERİLEME BEKLENİYOR

İslam Memiş, kısa vadede altın fiyatlarında düşüş beklediğini şu sözler ile duyurdu;

"Kısa vadede altının bir miktar gerilemesi bekleniyor. Ancak orta ve uzun vadede gram altının 3 bin ve 3 bin 500 lira seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyorum."

Son 2 hafta kaldı: İslam Memiş, gram altın için tarih verdi! O tarihte... Son 2 hafta kaldı: İslam Memiş, gram altın için tarih... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN YÜKSELEBİLİR Mİ?

Memiş, ''Ons altın 2400 dolar üzerinde tutunacak mı? 2380 dolar destek seviyesini takip edeceğim. 2380-2420 dolar aralığında oyalanır. Gram altın tarafında ons altını takip etmeyi sürdüreceğim.'' diyerek ons altının bir süre oyalancağını dile getirdi.

MB Doların ateşini söndürüyor: Çok hızlı 25 liraya inebilir! İşte 3 Haziran 2024 döviz kurları MB Doların ateşini söndürüyor: Çok hızlı 25 liraya inebilir! İşte... Haberi Görüntüle

YIL SONU ALTIN 3000 TL

Orta ve uzun vadede gram ve ons altında 3000 lira, 3000 dolar beklentim sürüyor. Yukarı yönlü hareketler Temmuz ayı itibariyle başlayacak. Ancak bu jeopolitik gerilimlerle sert dalgalanmaların olması kaçınılmaz olacaktır.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading