Yandex Metrica

Elinizde Türk Lirası varsa dikkat: Gram altın için alım tarihi yaklaşıyor

Elinizde Türk Lirası varsa dikkat: Gram altın için alım tarihi yaklaşıyor

Yatırımcıların yakından takip ettiği ünlü isim İslam Memiş'ten gram altın için 'Alım tarihi' sinyalleri geldi. O fiyatı işaret ederek 'Alım yapılabilir' ifadelerini kullandı.  

Ekonomi

27.05.2024, 09:19

Altın yatırımcılarının gözdesi, yakından takip ettiği ünlü isim YouTube kanalı üzerinden yatırımcıları tekrardan bilgilendirdi.

İslam Memiş, "Bu hafta açıklanan Fed tutanakları şahin tonda bir metindi. Faiz indiriminde yılın son çeyreğine tekabül eden bir öteleme yapmaya gayret ediyorlar. Bundan sonra piyasalar Fed'in ne zaman faiz indirimi yapmaya çalıştığını anlamaya çalışacak. Yılın son çeyreğinde yine Fed'in faiz indirme olasalığı masada kalmaya devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.

Memiş, ''Bu haftayı iyimser şekilde bitirdik. Altın fiyatları haftaya sert yükselişle başladı. Hafta başında İran Cumhurbaşkanı'nın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi jeopolitik gerilimlerde yeniden fiyatlandığı için ons altın 2450 dolar seviyesini, gram altın ise 2550 lira seviyesini gördü.Ons altında 2380 dolar destek seviyesi onun aşağısı kırılınca 2280 dolar destek seviyesini beklemeyi sürdüreceğimizi söylemiştim.'' dedi.

Rekabet Kurulu'ndan Google'a rekor para cezası Rekabet Kurulu'ndan Google'a rekor para cezası Haberi Görüntüle

ALIM FIRSATINA ÇEVİREBİLİRSİNİZ

Bu hafta 1 kilogram altının değeri dolar bazlı 2710 dolar değer kaybetti. Gram altın hafta başında 2550 liraydı. Sonrasında 2450 liraya geriledi. Gram altında 100 liralık değer kaybı görüldü. Bu düşüşleri alım fırsatına çevirebilirsiniz. Ons altında 125 dolarlık bir gerileme görüldü. 2380 dolar destek seviyesi kırıldı. 2280 dolara göz kırptı. Elinde TL olanlar altın pozisyonunu yüzde 50 kapatabilir.

Çin Denizi'nde Türk gemisi hüküm sürecek! Anlaşma imzalandı: 3 MİLGEM Korveti o ülkeye gidiyor Çin Denizi'nde Türk gemisi hüküm sürecek! Anlaşma imzalandı: 3 MİLGEM... Haberi Görüntüle

YIL SONU 3000 TL BEKLENTİSİ

Yıl sonu 3000 dolar,3000 TL beklentim devam ediyor. O yüzden düğün yapacaklar, altın borcu olanlar, altın yatırımı yapacak olanlar bu alım fırsatını değerlendirmeli.

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading