Yandex Metrica

Sitede Ara

Yüzbinlerce lira cepte kalacak! Emeklilere bu yaz tatil bedava: 5 kuruş ödemeden denize nazır tatil!

Yüzbinlerce lira cepte kalacak! Emeklilere bu yaz tatil bedava: 5 kuruş ödemeden denize nazır tatil!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın yaptığı açıklama emeklilerin yüzünü güldürdü! Tatile gidemeyen emekli vatandaşlar 5 kuruş ödemeden denize nazır evlerde konaklayacaklar.

Ekonomi

23.05.2024, 14:31

Milyonlarca emekli, bu yaz Akdeniz ve Ege'de deniz, kum ve güneşin tadını çıkartacak! Emekliler, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerindeki KYK yurtlarında ücretsiz tatil yapacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, KYK bünyesindeki uygun olan yurtların, bu yaz bir aylığına emeklilere ücretsiz ev sahipliği yapacağını duyurdu. Bu kapsamda Akdeniz ve Ege'nin en çok tercih edilen tatil beldeleri milyonlarca emekliye ücretsiz konaklama imkanı sağlayacak. 

Son 2 hafta kaldı: İslam Memiş, gram altın için tarih verdi! O tarihte... Son 2 hafta kaldı: İslam Memiş, gram altın için tarih... Haberi Görüntüle

AKDENİZ VE EGE'DE ÜCRETSİZ TATİL 

Bakan Işıkhan tarafından yapılan açıklamaya göre; Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesindeki uygun olan yurtların, bu yaz bir aylığına emeklilere ücretsiz ev sahipliği yapacak. Milyonlarca emekli, Akdeniz ve Ege'nin gözde turizm merkezlerinde ücretsiz tatil yapabilecek, özel kartlarla alışverişlerde de yüzde 15'e varan indirim hakkını kullanabilecek.

Tüm illerin bu kapsama alınıp alınmayacağı, kaç yatak kapasitesinin sisteme dahil edilebileceği, önceliğin  çalışmayan emekliler olup olmayacağı gibi detaylar da kısa süre içinde tek tek açıklanacak. 

Devlet kadınlar için düğmeye bastı! Emeklilikten doğum iznine kadar işte 4 önemli destek! Devlet kadınlar için düğmeye bastı! Emeklilikten doğum iznine kadar işte... Haberi Görüntüle

62 KYK YURDUNDA 65 BİN YATAK 

Emeklilerin 15 Temmuz- 15 Ağustos arası yurtlarda 7 gün konaklanması planlanırken, Türkiye'nin en gözde tatil kentleri Antalya, Aydın, Balıkesir, İzmir ve Muğla'daki KYK yurtları kullanılacak. Adı geçen 5 ilde, toplamda yaklaşık 65 bin yatak kapasiteli 62 KYK yurdu bulunuyor.

Kiracılara müjde! Ev sahipleri dizlerini dövecek: Yüzde 25 zam sınırı kalkıyor ama... Kiracılara müjde! Ev sahipleri dizlerini dövecek: Yüzde 25 zam sınırı... Haberi Görüntüle

DENİZE SIFIR TATİL BELDELERİ 

Alanya, Çeşme, Fethiye, Ayvalık, Kuşadası gibi deniz kıyısındaki doğa ve tatil beldelerinde yer alıyor. Muğla'nın Fethiye, Ortaca, Milas, Antalya'nın merkez, Alanya, Manavgat, Kumluca, Gazipaşa, Serik, Aydın'ın Kuşadası, İzmir'in Çeşme, Urla, Bergama, Bayındır, Balıkesir'in Bandırma, Burhaniye, Manyas, Ayvalık, Gönen gibi turistik ilçelerindeki KYK yurtları emeklileri misafir edecek. 

 

 

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading