Yandex Metrica

Sitede Ara

Araç sahipleri dikkat! Bu habere bakmadan benzinliğe gitmeyin: Bu gece yarısı dev indirim geliyor!

Araç sahipleri dikkat! Bu habere bakmadan benzinliğe gitmeyin: Bu gece yarısı dev indirim geliyor!

Geçtiğimiz günlerde EPDK tarafından alınan karar ile 'Yakıt tasarruflu', 'VMax' gibi ifadeler kaldırımış ve tek fiyat dönemine geçilmişti. Bu sefer araç sahiplerine bir müjdeli haber daha geldi, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, akaryakıt ve LPG fiyatlarında dev indirim söz konusu.  

Ekonomi

24.05.2024, 13:18

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalar, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Milyonlarca araç sahibi yakıt pahalılığından yakınırken, müjdeli haber bu gece yarısından itibaren uygulanacak.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde, tüm akaryakıt istasyonlarında fiyatlarda büyük bir değişikliğe gidiliyor.

Erken emeklilik geliyor! 52 yaşında emekli olunabilecek: Eve bir maaş daha girecek Erken emeklilik geliyor! 52 yaşında emekli olunabilecek: Eve bir maaş... Haberi Görüntüle

BU GECE BENZİNDE DEV İNDİRİM VAR!

Sektör kaynaklarından edinilien bilgilere göre benzin fiyatında 1 lira 54 kuruşluk bir indirim söz konusu. Petrol fiyatlarındaki düşüş, pompaya indirim olarak bu gece yarısından itibaren yansıyacak.

Vaziyet alın! Altın tarihi rekor için hazırlanıyor: İşte o tarih Vaziyet alın! Altın tarihi rekor için hazırlanıyor: İşte o tarih Haberi Görüntüle

MOTORİN VE LPG'YE İNDİRİM GELECEK Mİ?

Sektör kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre bu gece yarısında sadece benzin fiyatlarında indirim bekleniyor. Motorin (dizel) ve LPG'de indirim beklenmiyor.

Peş peşe gelen rekorlar devler ligine çıkardı: Türkiye dünya pazarında yükseliyor! Peş peşe gelen rekorlar devler ligine çıkardı: Türkiye dünya pazarında... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da motorin litre fiyatı 40,22 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 42,74 liradan satılıyor.

Ankara'da ise benzin litre fiyatı 43,64 liradan, motorin ise 41,16 liradan satılıyor.

Habere Tepki Ver

3

2

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading