Yandex Metrica

Sitede Ara

Bursa'da 4 saat su kesintisi olacak! BUSKİ duyurdu! 5 Mart Salı günü (bugün) Kestel, Orhangazi, Osmangazi ve 4 ilçede daha planlı su kesintisi olacak!

Bursa'da 4 saat su kesintisi olacak! BUSKİ duyurdu! 5 Mart Salı günü (bugün) Kestel, Orhangazi, Osmangazi ve 4 ilçede daha planlı su kesintisi olacak!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü (BUSKİ) tarafından yeni bir su kesintisi duyurusu yapıldı. Bursa genelinde bir çok ilçede planlı olarak arıza ve bakım çalışmalarından dolayı bazı ilçe ve mahallelerde su kesintisi meydana gelecek. BUSKİ, vatandaşların mağdur olmaması adına Bursa'da su kesintisi olacak ilçe ve mahallelerin listesini paylaştı. Peki Bursa'da 5 Mart Salı günü hangi ilçe ve mahallelerde su kesintisi yaşanacak? İşte BUSKİ Bursa su kesinti listesi...

Gündem

21.03.2024, 21:22

BUSKİ 5 Mart 2024 Salı günü Bursa'da planlı olarak su kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleleri tek tek açıkladı. Bursa genelinde bir çok ilçede planlı olarak arıza ve bakım çalışmalarından dolayı bazı ilçe ve mahallelerde su kesintisi meydana yaşanacak.

BUSKİ, Bursa halkının mağdur olmaması adına, Bursalıların gerekli tedbirleri alması konusunda uyarıda bulundu.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ), Bursa'da başta Kestel, Orhangazi ve Osmangazi gibi yoğun nüfuslu bölgelere ek olarak 4 ilçede daha planlı olarak su kesintisi olacağını açıkladı.

Peki Bursa'da 5 Mart 2024 Salı günü hangi ilçe ve mahallelerde su kesintisi olacak? İşte detaylar...

Romanya'ya vizesiz gidilir mi, kaç günlük süre için vize gerekmiyor? Romanya'ya vizesiz gidilir mi, kaç günlük süre için vize gerekmiyor? Haberi Görüntüle

5 MART SALI BUSKİ HANGİ İLÇELERDE SU KESİNTİSİ MEYDANA GELECEK?

Bursa'da sular mı kesilecek? Bursa'da hangi ilçelerde su kesintisi olacak? BUSKİ'den yapılan açıklamada Bursa'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki Bursa'da hangi bölgelerinde su kesintisi ve arıza meydana gelecek?

Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: AK Parti'ye oy veren engelli personele tuvalet sürgünü! Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: AK Parti'ye oy veren... Haberi Görüntüle

5 MART 2024 SALI GÜNÜ (BUGÜN) BURSA İLÇE SU KESİNTİ LİSTESİ

BUSKİ'nin duyurusuna göre Bursa'da bugün Bursa'da bugün Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde su kesintisi olup olmadığını aşağıdaki bağlantıdan kontrol sağlayabilirsiniz.

target="_blank" rel="noopener">5 MART SALI GÜNÜ 2024 BUGÜN (BUSKİ) BURSA SU KESİNTİ LİSTESİ 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading