Yandex Metrica

Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: AK Parti'ye oy veren engelli personele tuvalet sürgünü!

Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: AK Parti'ye oy veren engelli personele tuvalet sürgünü!

Konya Emirgazi'de belediye başkanlığının Yeniden Refah Partisi'ne geçmesinin ardından engelli vatandaşa skandal bir mobing olayı yaşandı. Fen İşleri'nde büro elemanı olarak çalışan engelli Nizam Batmaz, AK Parti'ye oy verdi diye bir parkta bulunan tuvalete temizlik görevlisi olarak atandı. 

Gündem

19.05.2024, 11:14

Yeniden Refah Partili Emirgazi Belediyesi'nde görevli engelli personel Nizam Batmaz, tuvalet temizliğine verildi. Batmaz, "Engelli olduğum için yapamayacağımı söyledim ama dinlemediler" dedi.

Those About To Die 11. bölüm ne zaman? Those About To Die 2. sezon ne zaman çıkacak? Those About To Die 11. bölüm ne zaman? Those About... Haberi Görüntüle

ENGELLİ VATANDAŞ TUVALETE SÜRGÜN EDİLDİ 

Yeniden Refah Partisi Konya Emirgazi  Belediye Başkanı kendi partisine oy vermedi diye engelli büro çalışanını parktaki tuvalete sürdü.

İslami değerlere ve Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan şüpheli yakalandı İslami değerlere ve Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

BÜRO ELEMANIYKEN TUVALET GÖREVLİSİ OLDU 

Yerel seçimlerin ardından Konya Emirgazi Belediyesi'nde Yeniden Refah Parti'nin göreve gelmesiyle Fen İşleri'nde büro elemanı olarak çalışan engelli personel tuvalet temizlikçisi yapıldı. Tam da Engelliler Haftası'nda yaşanan olayı AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getirdi. 

Gizemli yer altı şehri bulundu: İçinde ise yok yok! Göbeklitepe'den sonra en büyük keşif olabilir Gizemli yer altı şehri bulundu: İçinde ise yok yok! Göbeklitepe'den... Haberi Görüntüle

"AYIPTIR, GÜNAHTIR"

AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan konuyla ilgili olarak Meclis'te "Konya'da muhalefet partileri tarafından yönetilmeye başlanan belediyelerde mobbing ve işten çıkarmalarla ilgili birçok şikâyet gelmeye başladı. Daha bugün gelen bir bilgi "Pes!" dedirtecek cinsten. Konya'da bir belediyemizde yüzde 54 engelli bir personelin görevi Fen İşleri Başkanlığı'nda büro personeli olmasına rağmen, bir parkta bulunan tuvaletin önüne konulan bir masaya oturtulması ve yeni görev yeri olarak bildirilmesi hangi vicdanın eseri. Hangi belediyecilik anlayışının tezahürüdür? Yönetimine geldiğiniz belediyelerdeki işiniz engelli personelle uğraşmak mıdır? Ayıptır, günahtır!" açıklamasında bulundu. 

Yeniden Refah Partisi Konya Emirgazi  Belediye Başkanı 

Merkez Bankası rezervlerinden yeni rekor: 153 milyar 796 milyon dolar! Merkez Bankası rezervlerinden yeni rekor: 153 milyar 796 milyon dolar! Haberi Görüntüle

"AK PARTİ'YE OY VERDİĞİMİ BİLİYORLARDI"

 Bedensel engelli personel Nizam Batmaz: Burası küçük yer, AK Parti adayına oy verdiğimi biliyorlardı. Başkan yardımcısı Aziz Ecer bana yeni görevimin tuvalet temizlemek olduğunu söyledi. Ben de engelli olduğum için bu görevi yapamayacağımı kayıp düşebileceğimi söyledim. İki gün boyunca baskı yaptı. Kabul etmeyince tutanak tutturacağını söyledi. Mecburen görevi kabul ettim.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading