Yandex Metrica

Sitede Ara

Yelkenli tekneye düzenlenen operasyonda FETÖ üyeleri çıktı: Çok sayıda gözaltı!

Yelkenli tekneye düzenlenen operasyonda FETÖ üyeleri çıktı: Çok sayıda gözaltı!

İzmir Urla açıklarında Tektaş Burnu'nun güneyindeki uluslararası sularda Türk bayraklı bir yelkenli tekneye düzenlenen operasyon yapıldı. Düzenlenen operasyonda FETÖ üyeliği suçundan aranan 10 kişi yakalandı.

Gündem

25.05.2024, 16:23

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında bir yelkenli tekneye düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan FETÖ üyeleri yakalanarak gözaltına alındı.

 

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı, İzmir MİT Bölge Başkanlığı ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte gerçekleştirilen operasyonda Urla açıklarında Tektaş Burnu'nun güneyindeki uluslararası sularda Türk bayraklı bir yelkenli tekne operasyon için durduruldu.

3 Haziran otogaza indirim mi geldi? LPG'ye bu gece indirim var mı? 3 Haziran otogaza indirim mi geldi? LPG'ye bu gece indirim... Haberi Görüntüle

11 KİŞİYE GÖZALTI 

FETÖ üyeliği suçlamasıyla arandığı tespit edilen 10 kişi yakalanması için tekneye çıkan ekipler, 11 kişiyi gözaltına aldı. Aralarında TSK'dan ihraç edilmiş askerlerin de bulunduğu 10 şüphelinin FETÖ üyeliği suçlamasıyla haklarında arama kararlarının bulunduğu, 1 kişinin ise yasa dışı geçişi organize ettiği belirlendi. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading