Yandex Metrica

Sitede Ara

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili iddialar ayaklarımızın altındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik eğitim programında konuştu.  Ülkü Ocakları ile ilgili iddialara sert tepki gösteren Bahçeli, "Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır" dedi.

Gündem

25.05.2024, 12:04

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, il başkanlarına yönelik "eğitim" programı başladı.İki gün sürecek program için Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk olarak Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. 

MHP lderi Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik eğitim programında konuştu. Bahçeli, Ülkü Ocakları ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Tarih, yaşamayı becerememiş ve hayata tutunamamış sayısız toplumlar için onları acımazsızca öğüten bir değirmenin tanımıdır.  Millet ve tarih şuurunun insan vicdanında kök tutması lazımdır. Bugün olanlar dünün sonucudur. Geçmişte yaşanarak tecrübe edilmiş hadiselerin geleceğe ışık saçacağı görülecektir. Bugün olanlar dünün sonucudur. Yarın yaşanacaklar bugünün eseri olacaktır.

15 Haziran bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bedava mı? Yollar, köprüler (FSM-Boğaz Köprüsü) 15 Haziran'da ücretsiz mi? 15 Haziran bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bedava mı? Yollar,... Haberi Görüntüle

''ÜLKÜ OCAKLARI TESLİM ALINAMAYACAK KAHRAMANLIK TİMSALİDİR''

Ülkü ocakları Türk milletinin yıkılamayacak kale duvarı teslim alınamayacak kahramanlık timsalidir. Çankaya yokuşunda balam Asya'nın Bozkurtları, gönüllerde aynı türkü Tanrı korusun Türk'ü. Çankaya yolundayız balam, yaşadıkça Türkçüyüz marşını öylesine söylemedik, iş olsun, zaman dolsun bahanesiyle haykırmadık. Ülkü Ocakları Türk Milletinin aşılamayacak hisarıdır. Varlığınızdan birileri ürküyorsa, fitne fesat okları üzerinize geliyorsa biliniz ki yolunuz doğru, önünüz açıktır.

Rika ne demek? Rika kelimesinin anlamı ne? Rika ne demek? Rika kelimesinin anlamı ne? Haberi Görüntüle

''ÜLKÜ OCAKLARI VE MHP İLE İLGİLİ İDDİALAR AYAKLARIMIZ ALTINDADIR''

Ülküsü olmayan, ilkesi olmayan, uğruna her türlü fedakarlığı yapacak bir ülkesi bulunmayan bir insanın hayat damarları kupkurudur.Türkiye karanlık hedeflerin odağında. Ülkü ocakları ve MHP ile ilgili iddialar ayaklarımızın altındadır. Buldukları leşin etrafında dolaşan akbabalar gibi zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğramaya mahkum olacaktır. İç ve dış mihrakların uykularını kaçıran Ülkü ocaklarıdır. Yumuşak karnımızı arayanlar hüsrana uğramaya devam edecektir. 

4 Haziran Bursa Bengü konseri saat kaçta başlayacak? Konser nerede, ücretsiz mi? 4 Haziran Bursa Bengü konseri saat kaçta başlayacak? Konser nerede,... Haberi Görüntüle

''ÜLKÜCÜ HAREKETİN VEREMEYECEĞİ HESAP YOKTUR''

Hiçbir zorluk sizi durdurmamalıdır. Tehdit ne derece büyük olursa olsun, taşıdığımız milli sorumluluk şuuru, öfkemizi bastırmak durumundadır. Bugünlerde Ülkü Ocaklarını kötülemek için kuyruğa girenlere, suç örgütü muamelesi yapanlara kutlu varlığına gölge düşürmek için çırpınanlara baktığımızda hepsinin amaç ve arayışını görüyoruz. Hiç kimse bizlere adalet ve hukuk hatırlatması yapacak kadar dürüst, dengeli, tutarlı maziye ve mizaca sahip değildir. Milliyetçi Ülkücü hareketin veremeyeceği hiçbir hesap yoktur.

İstanbul'da trafik düzenlemesi! Valilik duyurdu: Bazı bağlantı yolları kullanılamayacak! İstanbul'da trafik düzenlemesi! Valilik duyurdu: Bazı bağlantı yolları kullanılamayacak! Haberi Görüntüle

''BİZE PARMAK SALLAYANLAR HADDİNİ BİLSİN''

Bize doğruluk dersi vermeye kalkanlar önce kendilerine bakmalı. Bize parmak sallayanlar haddini bilsin. Ülkü Ocakları'nın bir gençlik macerası olarak görülmesi, gafillik olduğu kadar gerzekliktir. Milliyetçilik binlerce yıldır varoluşumuzu sağlayan ruhun adıdır. Milliyetçilik devletimizi kuran şuurun adıdır.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading