Yandex Metrica

Sitede Ara

Sağanak yağış Ankara'yı vurdu: Yollar göle döndü iki çocuk sele kapıldı

Sağanak yağış Ankara'yı vurdu: Yollar göle döndü iki çocuk sele kapıldı

Başkent Ankara'da öğle saatlerinden beri etkili olan kuvvetli gök gürültülü sağanak yağıştan dolayı nedeniyle yollar göle döndü. Arızalanan araçlar yolda kalırken birçok iş yeri ve evleri su bastı. Sele kapılan iki çocuk son anda kurtarıldı.

Gündem

24.05.2024, 16:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 il için sarı kodlu ve 1 il için turuncu kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yurt genelinde parçalı, yer yer çok bulutlu olması beklenirken, sıcaklıklar mevsim normallerinin 3-5 derece altında olacak. Yurt genelinde sağanak yağışlar birçok ilde etkisini gösterirken başkent Ankara'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı.

LGS mahkemelik oldu! BİLSEM öğrencisinden o soruya dava: İptal edilsin! LGS mahkemelik oldu! BİLSEM öğrencisinden o soruya dava: İptal edilsin! Haberi Görüntüle

HAYATI FELÇ ETTİ

Ankara'da öğle saatlerinde başlayan gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle şehir merkezinde etkili olan kuvvetli yağış, kısa sürede yaşamı felç etti.

Terör örgütü PKK eleman tutamıyor: Bir terörist daha sınır karakoluna teslim oldu Terör örgütü PKK eleman tutamıyor: Bir terörist daha sınır karakoluna... Haberi Görüntüle

ARAÇLAR YOLLARDA KALDI

Sürücler, Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi'nde zor anlar yaşarken; bazı otomobiller göle dönen yollarda arızalandı. Karşıyaka Mezarlığı Yolu, yağışta sürüklenen taşlarla kapandı.

Kurban Bayramı'nda TRUGO şarjı indirimli mi? TRUGO başka marka araçlara indirimli mi? Kurban Bayramı'nda TRUGO şarjı indirimli mi? TRUGO başka marka araçlara... Haberi Görüntüle

İKİ KARDEŞ SELE KAPILDI

Yenimahalle ilçesinde Şehit Harun Parlak Caddesi'nde hızla akan suya kapılan 4 ve 5 yaşlarındaki iki kardeş sürüklenmeye başladı. Yoldaki bir aracın altından geçen kardeşlerden biri çevredekiler tarafından hemen kurtarıldı. Suda sürüklenen diğer çocuk başka bir aracın altında sıkıştı. Uzun süren uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkarılan küçük çocuk yapılan ilk müdahelenin ardından hastaneye kaldırıldı.

25 Haziran İstanbul Deep Purple konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? 25 Haziran İstanbul Deep Purple konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

YOL ÇÖKTÜ

Keçiören’in Ayvalı Mahallesi’nde çöken asfalt yol sebebiyle bir kadın yaralandı. Atapark Mahallesi’nde çöken yolda ise bir otomobilde hasar oluştu. Belediye ekiplerince yol etrafında çevre güvenliği sağlanarak, onarım çalışmalarına başlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading