Yandex Metrica

Sitede Ara

Resmi Gazete'de yayımlandı! Memur olmak isteyenlere müjde: 15 kamu kurumu 60 bin personel alımı yapılacak!

Resmi Gazete'de yayımlandı! Memur olmak isteyenlere müjde: 15 kamu kurumu 60 bin personel alımı yapılacak!

Memur olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi! Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya 56.984 memur ve işçi alımı için başvurular başladı!    

Gündem

25.05.2024, 12:27

Memurluk için ilanlar Resmi Gazete'de tek tek yayımlandı! Personel alımı başvuruları kapsamında 15 kamu kurumu 56.984 işçi ve memur alımının hangi branşlarda olacağı tek tek açıklandı!

Memur olmak isteyen adaylar için 15 kamu kurumunun personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuya en çok personel alımı uzman tabip ve sözleşmeli öğretmen pozisyonlarında yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından çeşitli pozisyonlar için 56.984 personel alımı yapılacak.

İşte hangi kurumun hangi branşlarda alım yapacağıyla ilgili tüm detaylar...

Van Bronckhorst Beşiktaş ile kaç yıllık anlaşma yaptı? Giovanni van Bronckhorst maliyet ne kadar? Van Bronckhorst Beşiktaş ile kaç yıllık anlaşma yaptı? Giovanni van... Haberi Görüntüle

15 KAMU KURUMU

15 kamu kuruluşu toplamda 56.984 personel alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı, TÜRKŞEKER, TÜİK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Üniversitesi, MEB, MTA, Bursa Uludağ Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Dışişleri Bakanlığı personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Personel alımı için son başvuru tarihleri, alınacak kadrolar sıralandı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barbar Netanyahu'ya 'dur' denilmeli Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barbar Netanyahu'ya 'dur' denilmeli Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI 

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. Karar ile birlikte 2024 yılı sonuna kadar 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip olmak üzere toplamda 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

Yanacağız! Uzman isimden İstanbul uyarısı: Kavurucu sıcaklar geri dönüyor Yanacağız! Uzman isimden İstanbul uyarısı: Kavurucu sıcaklar geri dönüyor Haberi Görüntüle

TÜRKŞEKE İŞÇİ ALIMI 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi.

Buna göre; 80 mekatronik bakım onarım, 65 elektrik, 51 endüstriyel otomasyon, 40 mekaniker buhar kazanları, 33 makine bakım onarım, 31'er bilgisayarlı makine ve metal teknolojisi, 15 makine teknisyeni, 12 montaj-kaynak işçisi, 10 iş makineleri operatörü, 9 talaşlı imalat teknisyeni, 3'er torna-freze ve CNC işçisi, döküm teknisyeni ve vinç operatörü, birer kalite kontrol işçisi, kimya teknisyeni, makine-montaj işçisi ve tır şoförü istihdam edilecek.

Son dakika... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yönlü trafiğe kapatıldı: Köprüye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi Son dakika... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yönlü trafiğe kapatıldı:... Haberi Görüntüle

TÜİK PERSONEL ALACAK

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, alınacak personel, TÜİK'in Yazılım, Ağ ve Sistem Yönetimi ile Veri Yönetimi daire başkanlıklarında görev alacak. Buna göre, 5 kıdemli .net yazılım geliştirme uzmanı, 2 kıdemli ağ ve güvenlik uzmanı, 1 kıdemli sistem uzmanı, 1 kıdemli ağ uzmanı, 3 kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, 2 kıdemli sistem uzmanı (LINUX), 1 yazılım proje yöneticisi, 1 kıdemli siber güvenlik uzmanı, 1 yazılım test uzmanı, 1 sistem uzmanı (Windows), 1 siber güvenlik uzmanı, 1 veri tabanı yöneticisi, 1 veri bilimci olmak üzere toplam 21 sözleşmeli bilişim personeli istihdam edilecek.

Başvurular, 3 Haziran'a kadar TÜİK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti veya Kariyer Kapısı internet adresi (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik olarak yapılacak.

Genel ve özel şartları sağlayan adaylardan sınava katılacakların listesi kurumun internet adresinde 26 Haziran'da ilan edilecek.Uygulamalı ve sözlü sınav ise 1-12 Temmuz tarihlerinde kurumda gerçekleştirilecek.

Ömer Koç ve Kadri Gürsel, Bilderberg toplantısında NATO Genel Sekreteri ile ne yapıyordu? Ömer Koç ve Kadri Gürsel, Bilderberg toplantısında NATO Genel Sekreteri... Haberi Görüntüle

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI 

Dışişleri Bakanlığı konsolosluk ve ihtisas memuru pozisyonu için Bilişim ve Bilgi Teknolojileri için 20 (İngilizce bilen), Teknik Destek için 10 (İngilizce bilen) ve Kurumsal Destek için 140 (100 İngilizce bilen, 10 Fransızca bilen, 5 Almanca bilen, 6 Rusça bilen, 8 Arapça-Farsça bilen, 5 İspanyolca- Portekizce bilen, 1 İtalyanca bilen, 2 Çince-Japonca bilen, 3 Yunanca-Ermenice-İbranice bilen) toplamda 35 yaşını doldurmamış 170 adet memur alımı yapacak.

27 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

FETÖ elebaşının yeğeninden itiraf: Adil Öksüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan için oyun hazırlattı! FETÖ elebaşının yeğeninden itiraf: Adil Öksüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan için oyun... Haberi Görüntüle

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

Necmettin Erbakan Rektörlüğü 5 adet en az lise ve dengi mezunu olan engelli büro işçisi ve 20 adet en az ilköğretim mezunu olan eski hükümlü işçi alımı yapacak.23 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 27 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

MasterChef Metin'in MasterChef Metin'in "1 milyon basarım şampiyon olacak" dediği yarışmacı kim? Haberi Görüntüle

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü, 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle 4 büro personeli, 22 destek personeli (14 Temizlik Görevlisi, 4 Park ve Bahçeler, 2 Bakım Onarım, 1 Şoför), 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 diğer teknik hizmet personeli olmak üzere toplamda 30 sözleşmeli personel alımı yapacak.

22 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 5 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Ege'de deprem paniği! Kaç şiddetinde oldu, hangi iller hissetti? Ege'de deprem paniği! Kaç şiddetinde oldu, hangi iller hissetti? Haberi Görüntüle

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü 1 hemşire, 2 fizyoterapist, 3 sağlık teknikeri (Tıbbi sekreter), 1 büro personeli, 1 koruma güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 8 sözleşmeli personel alımı yapacak.

22 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 5 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Emine Erdoğan, Ziroat Mirziyoyeva ile bir araya geldi: 'Köklerden Gelen Miras' sergisini ziyaret ettiler Emine Erdoğan, Ziroat Mirziyoyeva ile bir araya geldi: 'Köklerden Gelen... Haberi Görüntüle

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 1 sözleşmeli programcı alacak.

20 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 4 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

İliç'te üç işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı! İliç'te üç işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı! Haberi Görüntüle

MTA PERSONEL ALIMI YAPACAK

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) merkez ve taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 2 teknisyen (Kimya), 20 koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 22 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Sıralamaya girenlerin 5 katı kadar yedek pozisyon belirlenecek. Asıl kazananlardan müracaat eden olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacak.

20 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 2 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Son dakika... AFAD duyurdu! Komşu ülkede art arda depremler! Türkiye'den hissedildi Son dakika... AFAD duyurdu! Komşu ülkede art arda depremler! Türkiye'den... Haberi Görüntüle

MEB ÖĞRETMEN ALIMI YAPACAK

Bakanlığın 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvuru duyurusuna göre, sözlü sınava alınmaya hak kazanan adaylar ile bu adayların yerleştirildikleri sınav merkezleri, 10 Haziran'da ilan edilecek. Sözlü sınavlar ise 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Tercih başvurusu ile atama ve göreve başlamaya ilişkin açıklamalar, sözlü sınavların tamamlanıp sonuçlarının ilanından sonra yapılacak.

Başvuracak adayların, 2023'te yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında, KPSSP10, KPSSP121 ve KPSSP120'den 50 ve üzerinde puan alması gerekecek.

Aileler çocuklarınızı bu oyundan uzak tutun! Yandere Simulatör dehşeti: Önce biber gazı sıktı sonra bıçakladı Aileler çocuklarınızı bu oyundan uzak tutun! Yandere Simulatör dehşeti: Önce... Haberi Görüntüle

ANKARA ÜNİVERSİTESİ 

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 3 büro personeli, 13 destek personeli (7 hasta bakıcı, 1 şoför, 5 temizlikçi) 12 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 tekniker, 92 hemşire, 1 fizyoterapist, 1 diğer sağlık personeli, 1 röntgen teknisyeni, 15 sağlık teknikeri olmak üzere toplam 139 sözleşmeli personel alımı yapacak.

15 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 29 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Aşkı Memnu Şayeste öldü mü? Fatma Karanfil hangi film ve dizilerde oynadı? Aşkı Memnu Şayeste öldü mü? Fatma Karanfil hangi film ve... Haberi Görüntüle

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu lisans programından mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi olan 23 erkek ve 3 kadın ile üniversitelerin Adalet ön lisans programından mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi olan 8 erkek ve 2 kadın zabıta memuru alacak.

24 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 28 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Bahçeli'den bayram mesajı: Davamızı terörize etmeye kalkanlar ağır bedel ödeyecek Bahçeli'den bayram mesajı: Davamızı terörize etmeye kalkanlar ağır bedel ödeyecek Haberi Görüntüle

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü yazılı, sözlü ve uygulamalı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 2 adet yazılım geliştirme uzmanı alacak.13 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 27 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Ogün Samast 4. kez hakim karşısında! Adliyeden çıkarken yaptığı hareket gündem oldu Ogün Samast 4. kez hakim karşısında! Adliyeden çıkarken yaptığı hareket... Haberi Görüntüle

TARSUS ÜNİVERSİTESİ 

Tarsus Üniversitesi Rektörlüğü, 2022 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle büro personeli ve destek personeli (Temizlik) pozisyonları için 7 adet sözleşmeli personel alımı yapacak.

10 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 27 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Kurban Bayram tatili 9 gün olacak mı? Türkiye'nin gözü kulağı Kabine Toplantısı'nda Kurban Bayram tatili 9 gün olacak mı? Türkiye'nin gözü kulağı... Haberi Görüntüle

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ 

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü, 20 büro personeli, 34 hemşire, 3 ebe, 3 sağlık teknikeri, 1 laborant, 2 diğer sağlık personeli, 1 diğer teknik hizmet personeli, 3 teknisyen (Elektrik-Elektronik Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Makine Bakım Onarım), 37 destek personeli (Temizlik Hizmetleri, Hastabakıcı, Şoför), 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 2 programcı olmak üzere toplamda 121 sözleşmeli personel alımı yapacak.

17 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Tarım Bakanlığı duyurdu! Başıboş köpek sorunu için yeni çözüm: Mobil  kısırlaştırma! Tarım Bakanlığı duyurdu! Başıboş köpek sorunu için yeni çözüm: Mobil... Haberi Görüntüle

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü 6 hemşire, 4 sağlık teknikeri (1 Ameliyathane hizmetleri, 3 Tıbbi Sekreter), 2 röntgen teknisyeni (Tıbbi görüntüleme teknikleri) olmak üzere toplamda 12 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

21 Mayıs 2024 tarihinde başlayan başvurular 4 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading