Yandex Metrica

Tarihe geçen Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Ancelotti son noktayı koydu

Tarihe geçen Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Ancelotti son noktayı koydu

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçında takımına galibiyet golünü getiren Arda Güler'in geleceği hakkında konuştu. Ancelotti, ''Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak" dedi. Öte yandan İspanyol basını "Arda Güler, Real Madrid'i sırtlıyor", "Madrid'in en iyisi Arda", "Madrid'in gelecek vaat eden Türk'ü kendini gösterdi" yorumlarını yaptı.

Spor

15.05.2024, 23:45

İspanya La Liga'da 33. haftasında lider Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'a konuk oldu. Zorlu geçen maçta gülen taraf konuk ekip Real Madrid oldu. Arda Güler'in golüyle deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 mağlup etti. Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga'da ilk 11 çıktığı ilk maçta Real Sociedad’a karşı golünü attı. Arda Güler, Real Madrid’de süre aldığı 60 dakikada 2 gol atma başarısı gösterdi.

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçının 68. dakikasında Arda Güler'i oyundan çıkardı. Arda Güler, Real Sociedad - Real Madrid karşılaşmasının 68. dakikasında yerini Vinicius Júnior'a bıraktı. Arda Güler, 7.1 reytingle ilk yarıda sahanın en iyi 2. oyuncusu oldu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünde olduğu gibi ikinci golünü de sağ elini kalbine götürerek ve sol işaret parmağını havaya kaldırarak kutladı.

Fenerbahçe'de final haftası krizi: 10 oyuncu eksik! Fenerbahçe'de final haftası krizi: 10 oyuncu eksik! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER TARİHE GEÇTİ

Arda Güler müsabakada attığı golle Real Madrid tarihine de geçti. Opta verilerine göre milli futbolcu, 21. yüzyılda Real Madrid formasıyla La Liga'da ilk 11'de başladığı ilk karşılaşmada gol atan en genç 2. futbolcu oldu.

Sıralama şu şekilde;

Rodrygo - 18 yıl 294 gün

Arda Güler - 19 yıl 61 gün

Jude Bellingham – 20 yıl 44 gün

Montella'dan A Milli Takım oyuncularına ince mesaj Montella'dan A Milli Takım oyuncularına ince mesaj Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER: ANCELOTTİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Maçın ardından konuşan Arda Güler, şunları kaydetti;

"Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Carlo Ancelotti'ye bugün bana fırsat verdiği için teşekkür ediyorum, bugün gol attığım ve kazandığımız için çok mutluyum. Sadece fiziksel olarak çalışmıyorum, mental olarak da çalışıyorum. Sabırla bekliyorum, mentalitem gelişmeye devam edecek."

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! İngilizler Lukaku'yu duyurdu Fenerbahçe'ye müjdeli haber! İngilizler Lukaku'yu duyurdu Haberi Görüntüle

''MADRİD'İN GELECEK VAAT EDEN TÜRK'Ü''

İspanyol basını karşılaşmayla ilgili internet sayfalarında yaptığı yorumlarda, "Arda Güler, Real Madrid'i sırtlıyor", "Madrid'in en iyisi Arda", "Madrid'in gelecek vaat eden Türk'ü kendini gösterdi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe 6-0 yaptı! Konya'dan gelen haberle herkes İsmail Kartal'ı alkışladı Fenerbahçe 6-0 yaptı! Konya'dan gelen haberle herkes İsmail Kartal'ı alkışladı Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ: ARDA GELECEK YIL BİZİMLE KALACAK

Arda Güler'in geleceği hakkında konuşan İtalyan teknik adam, Arda ile ilgili gelen sorulara şu yanıtı verdi;

"Hepsinin iyi oynadığına inanıyorum. Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada iyi bir oyun ve bağlılık ortaya koydular. Arda bir gol attı ve gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak. Arda'nın olağanüstü bir yeteneği var. Çok iyi çalıştı. Daha önceden de ilk 11'de oynayabilirdi çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyor ama çok genç ve yavaş yavaş baş aktör olarak sahneye çıkacaktır." 

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldı! Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldı! Haberi Görüntüle

SEVİLLA VE REAL SOCİEDAD'A GİDECEĞİ İDDİA EDİLİYORDU

Bilindiği üzere İspanyol basını son haftalarda yaptığı haberlerde, Arda Güler'in gelecek sezon için Sevilla veya Real Sociedad'a kiralık gönderileceğini iddia etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading