Yandex Metrica

Lig bitti, rekabet bitmedi! Fenerbahçeli yıldız Galatasaraylı taraftarla atıştı

Lig bitti, rekabet bitmedi! Fenerbahçeli yıldız Galatasaraylı taraftarla atıştı

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu, sosyal medya üzerinden Galatasaray taraftarıyla girdiği diyalogla gündeme oturdu. Yaşanılan tartışmayla beraber lig bitse de ezeli rekabetin bir türlü bitmediği gözler önüne serildi.

Spor

27.05.2024, 18:56

Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor'u kendi sahasında 6-0'lık net bir skorla mağlup ederek sezonu ikinci sırada tamamladı. Sarı-lacivertli ekip, şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmanın üzüntüsünü yaşarken, yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in sosyal medya üzerinden Galatasaray taraftarıyla yaşadığı atışma dikkat çekti.

MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? Haberi Görüntüle

OSAYI SAMUEL İLE GALATASARAYLI TARAFTAR ARASINDA SÖZ DÜELLUOSU

Fenerbahçe'nin başarılı kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel, Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası sosyal medyada kendisine gelen bir yoruma verdiği cevapla gündeme geldi. Bir Galatasaray taraftarının "Hahaha ağla" yorumuna karşılık olarak Osayi-Samuel, "En büyük hala biziz şanssız dostum" yanıtını verdi. Bu cevabıyla Nijeryalı futbolcu, sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Mourinho ve Acun Ilıcalı karşı karşıya geliyor Mourinho ve Acun Ilıcalı karşı karşıya geliyor Haberi Görüntüle

ATIŞMA DEVAM ETTİ

Osayi-Samuel'in cevabının ardından aynı taraftar bir kez daha yorum yaparak, "Yarın Rams Park'a bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Bu yoruma karşılık olarak Osayi-Samuel, "Yine sizi 10 kişi yenmek için mi?" şeklinde cevap vererek tartışmayı sürdürdü. Bu atışma, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok futbolseverin dikkatini çekti.

İşte o diyalog:

Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar! Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SEZONU DEĞERLENDİRİYOR

Fenerbahçe, sezonu ikinci sırada tamamlayarak gelecek sezon için Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti. Teknik direktör arayışındaki takım, yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmeyi hedefliyor. Kulüp yönetimi ve taraftarlar, şampiyonluk hasretini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading