Yandex Metrica

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a televizyon daveti: 'Gıyabımda sarf ettiği iddialarını yüzüme söylemekten çekinmeyeceğinden şüphem yoktur'

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken mevcut Başkan Ali Koç'tan rekibi Aziz Yıldırım' televizyon daveti geldi. Koç, "Sayın Aziz Yıldırım'ın gıyabımda söylediği bu iddialarını yüzüme söylemekten çekinmeyeceğinden şüphem yoktur." ifadesini kullandı.

Spor

28.05.2024, 22:21

Fenerbahçe'de başkanlık seçimine az bir zaman kala adaylar arasındaki atışmalar hız kazanmış durumda. Sarı lacivertliler  Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nı 30-31 Mayıs tarihlerinde yapacak. Bu tarihlerde yeterli çoğunluk sağlanamazsa toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın8-9 Haziran'da yapılacak. Kongreye Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Mehmet Şekip Mosturoğlu başkanlık edecek ve seçilecek başkan 3 yıl görev yapacak.

Fenerbahçe'de seçim öncesi iki kişi başkan adaylığını açıklamıştı. Mevcut Başkan Ali Koç, iki dönem yani altı yıl görev yaptıktan sonra üçüncü dönem için de adaylığını açıkladı. 11 Mayıs'ta adaylığını açıklayan Koç'un bu dönem için sloganı "Fenerbahçe İçin" oldu. Sarı lacivertlilerde bir diğer başkan adayı ise eski Başkan Aziz Yıldırım... 2018'deki kongreyi tarihi farkla Ali Koç'a kaybeden Yıldırım, geçtiğimiz dönem aday olmamıştı. Futbol şubesinin başarısız olduğunu düşündüğü için aday olmaya karar verdiğini belirten Yıldırım, özellikle Jose Mourinho sözleriyle büyük ses getirdi. Seçimi kazanması halinde Portekizli teknik adamı takımın başına getireceğini açıklayan eski başkan, seçimi kaybetse dahi yeni yönetimin Mourinho'yu getirmesi gerektiğini söyleyerek yarı yarı parasını kendisinin ödeyeceğini belirtti. 

Galatasaray'ın stoper listesi! Biri Fenerbahçe'den... Galatasaray'ın stoper listesi! Biri Fenerbahçe'den... Haberi Görüntüle

KOÇ'TAN YILDIRIM'A TELEVİZYON DAVETİ

Bu arada Ali Koç'la ilgili çeşitli iddialarda da bulunan Yıldırım'a bugün Ali Koç tarafından bir çağrı geldi. Koç, Yıldırım'ı televizyonda tartışmaya davet etti. "Sayın Aziz Yıldırım'ı, şahsıma yönelik iddiaları üzerine yüz yüze bir TV kanalında konuşmaya davet ediyorum. Sayın Aziz Yıldırım'ın gıyabımda söylediği bu iddialarını yüzüme söylemekten çekinmeyeceğinden şüphem yoktur." ifadelerini kullanan Fenerbahçe Başkanı, "Aslolanın Fenerbahçe olmasından hareketle değerli camiamızın da bunu hak ettiğine inanıyorum. Kendisinin bu davetimi kabul etmesi halinde, bu adımın Fenerbahçe demokrasisi adına çok kıymetli olacağını hep birlikte göreceğiz." dedi.

Aziz Yıldırım'ın bu davete nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading