Yandex Metrica

Mourinho, Aziz Yıldırım'ı mı bekliyor? Türkiye'ye transfer iddiasını doğruladı ve dikkat çeken bir tarih verdi

Mourinho, Aziz Yıldırım'ı mı bekliyor? Türkiye'ye transfer iddiasını doğruladı ve dikkat çeken bir tarih verdi

Ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan gelen tekliflerle ilgili ilk kez konuştu. Mourinho, Romanya'nın Antena 3 CNN kanalına verdiği röportajda, Türkiye'den ve diğer kulüplerden aldığı teklifleri doğruladı ve kararını ne zaman vereceğini açıkladı. Başarılı teknik adamın transfer kararı için verdiği tarih, Fenerbahçe seçimlerinin netleşeceği tarihle hemen hemen aynı zamana denk gelmesi gözlerden kaçmadı.

Spor

28.05.2024, 16:38

Mourinho, Türk kulüplerinden gelen teklifleri doğrularken, karar süreci hakkında "Bir karar vermem gerekiyor. Şu ana kadar sadece insanları dinledim ve herkesle görüştüm, çünkü bu bir saygı meselesi." ifadelerini kullandı ve diğer teklifler hakkında da "Türk kulüpleri, Avrupa ve Suudi Arabistan... Her şeyi masaya yatırmam gerekiyor." diyerek futbolseverlerin merak duygusunu epey kabarttı.

Ayrıca Mourinho karar sürecine yönelik, "Önümüzdeki iki hafta içinde bir karar vereceğim." şeklinde konuştu ve tüm futbolseverleri iki hafta süreyle kendisinin karar vermesi için sabırlı olmaya davet etti.

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız imzayı atıyor Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüğünü ve Mourinho'nun karar aşamasında olduğunu belirtmişti. Yıldırım, Fenerbahçe'nin yeni sezona güçlü bir teknik direktörle başlaması gerektiğini vurgulamıştı.

Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'NİN İLGİSİ

Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe, deneyimli teknik direktörle ilgileniyor. Her iki kulüp de yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için Mourinho gibi üst düzey bir teknik direktörü takımın başına getirmeyi hedefliyor.

Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN KARARINDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Futbol dünyası, Jose Mourinho'nun önümüzdeki iki hafta içinde vereceği kararı merakla bekliyor. Portekizli teknik direktörün, Türkiye'den veya diğer bölgelerden gelen teklifleri nasıl değerlendireceği, kariyerinin bir sonraki adımını belirleyecek. Tüm bu gelişmeler olurken ise Moruinho'nun karar için bekletme süresinin Fenerbahçe seçimleriyle ilişkisi olup olmadığı ise merak ediliyor. 

Fenerbahçe başkanlık seçimleri 30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek ve eğer ki yeterli çoğunluk sağlanamayıp başkan seçilemezse seçim ertelenerek 8-9 Mayıs tarihinde yeniden çoğunluk beklenmeden gerçekleştirilecek.

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi! Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN KARAR SÜRECİ VE AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKAN SEÇİLMESİ ARASINDAKİ BAĞLANTI

Aziz Yıldırım'ın Mourinho vaadinin ardından, ünlü teknik direktörün de Türkiye'den teklif geldiğini doğrulamasıyla beraber transfer iddiaları güçlenirken, Mourinho'nun iki haftaya yakın karar verme sürecinin olması, Aziz Yıldırım'ın başkan seçilmesiyle bağlantılı bir strateji gibi görünüyor. Tüm bu detaylarla birlikte Mourinho'nun Fenerbahçe'ye transfer ihtimali oldukça kuvvetli bir hal alıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading