Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yıldız isim sosyal medyadan duyurdu

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yıldız isim sosyal medyadan duyurdu

Trendyol Süper Lig'i üçüncü sırada bitren Trabzonspor'da ilk yarılık gerçekleşti. Bordo-mavili takım ile sözleşmesi sona eren Nicolas Pepe, takımdan ayrıldığını duyurdu.

Spor

27.05.2024, 16:54

Trendyol Süper Lig'i üçüncü sırada bitiren Trabzonspor'da ilk ayrılık gerçekleşti. Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Nicolas Pepe, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Takıma veda ettiğini duyuran Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Nicolas Pepe, "Bu sezonun sonu! Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Beni buraya getiren Trabzonspor Kulübü'ne, başkanına ve başkan yardımcısı İbrahim Şahinkaya'ya güveninden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Teknik direktör Abdullah Avcı'ya, teknik ve sağlık ekibine ve tabii ki takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.'' dedi.

Galatasaray'ı soyup soğana çevirdi! Yatmaya gelip servet kazandı: Dakika başına binlerce dolar cebe attı Galatasaray'ı soyup soğana çevirdi! Yatmaya gelip servet kazandı: Dakika başına... Haberi Görüntüle

''YENİ BİR MACERA BENİ BEKLİYOR''

'Güzel bir üçüncülük elde ettik ve pek çok pişmanlıkla hatırlayacağım kupa finaline ulaştık.'' diyen Pepe, ''Taraftarlara da teşekkürler; böylesine coşkulu ve tutkulu taraftarları nadiren gördüm. Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Yakında milli takıma katılmak üzere ayrılıyorum ve yeni bir macera beni bekliyor..." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading