Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de final haftası krizi: 10 oyuncu eksik!

Fenerbahçe'de final haftası krizi: 10 oyuncu eksik!

Süper Lig'in son haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, İsmail Kartal sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroyu oluşturmakta zorlanıyor.

Spor

25.05.2024, 11:50

Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak. Ancak teknik direktör İsmail Kartal, takımının kadrosunu oluşturmakta ciddi zorluklarla karşı karşıya. PFDK cezalarının açıklanmasıyla birlikte Fenerbahçe'deki eksik oyuncu sayısı 10'a yükseldi ve bu durum İsmail Kartal'ı kadroda önemli değişiklikler yapmaya zorluyor.

Galatasaray'dan Icardi ve Erden Timur için resmi açıklama geldi! Gemiyi terk mi etti? Galatasaray'dan Icardi ve Erden Timur için resmi açıklama geldi! Gemiyi... Haberi Görüntüle

CEZALI VE SAKAT OYUNCULAR

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Rade Krunic ve Cengiz Ünder cezalı durumda. Ayrıca Alexander Djiku, Michy Batshuayi, kaleci İrfan Can Eğribayat, Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Derbide sakatlığına rağmen oynayan Osayi-Samuel'in durumu ise maç saatine kadar takip edilecek.

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a tepki: Başkan olursanız Mourinho ile nasıl çalışacaksınız? Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a tepki: Başkan olursanız Mourinho ile nasıl... Haberi Görüntüle

BECAO GERİ DÖNDÜ

Sarı-lacivertlilerde sevindirici bir haber olarak, deneyimli stoper Becao'nun geri dönüşü var. Becao, İstanbulspor karşısında sahada görev almaya hazır durumda.

ESPN bombayı patlattı! Beşiktaş'ın teklifini belgelerle ortaya koydu ESPN bombayı patlattı! Beşiktaş'ın teklifini belgelerle ortaya koydu Haberi Görüntüle

YENİ KADRO DÜZENİ

Hafta içi antrenmanlarda birçok farklı formasyon deneyen İsmail Kartal, İstanbulspor maçında Joshua King, Miha Zajc ve Mert Müldür'e görev vermeyi planlıyor.

Miha Zajc'ın ön liberoda görev alması düşünülüyor. Osayi-Samuel'in forma giyememesi durumunda sağ bekte Mert Müldür sahaya çıkacak.

Tüm imkanlarını Arda Güler için kullanacak! Yılın bomba transferi Real Madrid'in kapısında Tüm imkanlarını Arda Güler için kullanacak! Yılın bomba transferi Real... Haberi Görüntüle

SAĞ KANATTA JOSHUA KING

İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder ve Mert Hakan Yandaş'ın yokluğunda sağ kanatta Joshua King oynayacak.

Derbiye sağ kanatta başlayan Szymanski ise 10 numara pozisyonuna geri dönecek.

Montella'dan flaş karar! Ümit Milli'den, A Milli Takım'a çekti Montella'dan flaş karar! Ümit Milli'den, A Milli Takım'a çekti Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'DAN AÇIKLAMALAR

Teknik direktör İsmail Kartal, yaptığı açıklamada, "Takımda yaşadığımız sakatlıklar ve cezalar nedeniyle İstanbulspor maçında zor bir kadro oluşturacağız. Ancak elimizdeki en iyi oyuncuları sahaya sürerek, mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz" dedi.

 

Süper Lig ekibinin yeni teknik direktörü açıklandı Süper Lig ekibinin yeni teknik direktörü açıklandı Haberi Görüntüle

SON HAZIRLIKLAR

Fenerbahçe, İstanbulspor maçına hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hafta içi yapılan antrenmanlarda, takımın eksiklerine rağmen yüksek bir motivasyonla çalıştığı görüldü. İsmail Kartal ve ekibi, son maçta da galip gelerek sezonu iyi bir şekilde kapatmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği ve İsmail Kartal'ın yapacağı kadro tercihleri, taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading