Yandex Metrica

Ezeli rakipler Beste yarışında

Ezeli rakipler Beste yarışında

Galatasaray ve Beşiktaş, Bundesliga'da Heidenheim forması giyen Jan-Niklas Beste'yi transfer etmek için yarışıyor. Avrupa'nın birçok önemli kulübünün de radarında olan Beste, yeni sezon öncesi transfer piyasasının gözde isimlerinden biri.  

Spor

28.05.2024, 17:42

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, adı Beşiktaş ile de anılan Jan-Niklas Beste'nin Galatasaray'ın transfer listesine girdiği iddia edildi. Bundesliga ekibi Heidenheim'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Beste, sarı-kırmızılıların ilgisini çekmiş durumda.

Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas teklifi Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ VE DİĞER KULÜPLERİN İLGİSİ

Beşiktaş'ın da ilgisini çeken Beste, Avrupa'nın birçok kulübünün radarında. Sky'dan Florian Plettenberg'in haberine göre; Heidenheim'ın bu sezon sürpriz bir çıkış yapmasında önemli rol oynayan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kariyerinde yeni bir adım atmayı hedefliyor. Galatasaray'ın yanı sıra Villarreal, Fiorentina, Genoa ve Everton gibi kulüplerin de oyuncuya talip olduğu belirtiliyor.

MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? Haberi Görüntüle

BESTE'NİN TRANSFER DURUMU

Alman basınında yer alan haberlere göre, Jan-Niklas Beste, yurt dışından gelen çok sayıda teklif olmasına rağmen Bundesliga'da kalmaya daha sıcak bakıyor. Heidenheim ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için kulübü 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli hedefliyor. Ancak, haberde oyuncunun gerçekçi satış fiyatının 5-7 milyon Euro arasında olduğu ifade ediliyor.

Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN PERFORMANSI

Jan-Niklas Beste, geride kalan sezonda Heidenheim formasıyla 32 maça çıktı ve takımına 8 gol, 14 asistlik skor katkısı sağladı. Bu performansıyla dikkat çeken oyuncu, transfer döneminin en gözde isimlerinden biri haline geldi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading