Yandex Metrica

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman yapılacak ve hangi adaylar var?

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman yapılacak ve hangi adaylar var?

Süper Lig’de sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü’nde gözler yeni başkanın belirleneceği kongreye çevrildi. Seçim, geniş kapsamlı katılımla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

Spor

28.05.2024, 12:52

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Genel kurul, saat 10.00’da başlayacak ve ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda, ikinci toplantı 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İkinci genel kurulda çoğunluk şartı aranmayacak.

EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer İspanya kazanırsa... EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer... Haberi Görüntüle

BAŞKAN ADAYLARI

Fenerbahçe başkanlık seçimlerine iki önemli isim aday olarak katılıyor:

Ali Koç (mevcut başkan)

2018 yılından itibaren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlık görevini yürüten Ali Koç, yeniden aday olduğunu açıkladı. Koç, kulüp tarihinde önemli projelere imza atmış ve yönetimsel değişiklikler yapmış bir isim olarak biliniyor.

Aziz Yıldırım (eski başkan)

1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı yapan Aziz Yıldırım, yeniden başkanlık için aday oldu. Yıldırım, 2018 yılında yapılan seçimde Ali Koç’a karşı kaybetmişti. Bu seçimle birlikte yeniden başkanlık koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Lugano deplasmanında: İşte Mourinho'nun muhtemel 11'i Fenerbahçe, Lugano deplasmanında: İşte Mourinho'nun muhtemel 11'i Haberi Görüntüle

Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Haberi Görüntüle

SEÇİM SÜRECİ VE KATILIM

Fenerbahçe, spor kulüpleri arasında en fazla kongre üyesine sahip kulüplerden biri olarak biliniyor. Bu sebeple, seçimlere katılımın geniş kapsamlı olması bekleniyor. Tüzükte yer alan ifadeye göre, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeler ile Diğer Kurullar için adaylık başvuruları 23 Mayıs’ta sona erdi. Seçim süreci boyunca üyelerin yoğun ilgisi ve katılımı gözlemleniyor.

Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3 yıldız Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3... Haberi Görüntüle

SEÇİM HAZIRLIKLARI

Seçimlerin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak olması, geniş katılıma uygun bir ortam sağlayacak. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa, genel kurulun ertelenip ertesi hafta yapılacak olması, katılımın en üst düzeyde olmasını amaçlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading