Yandex Metrica

Montella'dan A Milli Takım oyuncularına ince mesaj

Montella'dan A Milli Takım oyuncularına ince mesaj

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni sponsorluk anlaşmasında EURO 2024 kadrosuna dair önemli açıklamalarda bulundu. Montella, Ümit Milli Takım'a büyük önem verdiklerini ve genç oyuncuların A Milli Takım ile birlikte antrenman yapabileceğini belirtti. Montella, "Bizimle başlayıp onlarla devam edecek oyuncular olabilir" dedi.

Spor

21.05.2024, 23:10

Sürat Kargo, A Milli Erkek Futbol Takımı’nın 2 yıllık destek sponsoru oldu. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella katıldı.

Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Haberi Görüntüle

MONTELLA'NIN AÇIKLAMALARI

Montella, milli takımın yakında toplanacağını ve liglerin sona ermesiyle birçok maçı takip ettiklerini belirtti. Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan iki futbolcunun daha sonra takıma katılacağını ve kadronun 7 Haziran’da netleşeceğini söyledi. Ümit Milli Takım’a verdikleri önemi vurgulayan Montella, genç oyuncuların A Milli Takım ile antrenman yapabileceğini ifade etti ve "Bizimle başlayıp onlarla devam edecek oyuncular olabilir" diyerek A Takım'a ince bir uyarıda bulundu.

EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk var EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk... Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN AÇIKLAMALARI

Büyükekşi, sponsorlukların milli takım için önemini vurguladı ve sponsorları iş ortakları olarak gördüklerini belirtti. Milli takımın FIFA ve UEFA sıralamasında yükseldiğini ve EURO 2024’te de başarı beklediklerini söyledi. Ayrıca, 2032 Avrupa Şampiyonası’nda İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacaklarını ve hedeflerinin Avrupa şampiyonu olmak olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Haberi Görüntüle

ALTYAPI VE GENÇ OYUNCULARIN ÖNEMİ

Büyükekşi, genç bir kadroya sahip olduklarını ve altyapıya büyük önem verdiklerini ifade etti. Süper Lig takımlarına akademi zorunluluğu getirdiklerini ve genç oyuncuların gelişimine yönelik çalışmalara devam ettiklerini açıkladı.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Rusya ligine kiralandı Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Rusya ligine kiralandı Haberi Görüntüle

SPONSOR FİRMALAR VE DİĞER KATILIMCILARIN AÇIKLAMALARI

Cem Oğuz (Sürat Kargo Genel Müdürü)

Geçtiğimiz yıl A Milli Kadın Futbol Takımı’nın ana sponsoru olduklarını hatırlatan Cem Oğuz, erkek takımına da destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Futbolun sadece bir spor olmadığını, aynı zamanda paylaşmayı ve rol model olmayı içerdiğini ifade etti.

Alkın Kalkavan (TFF Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi)

Alkın Kalkavan, başarı geldikçe sponsorluk konusunda ilginin arttığını ve sponsorluk gelirlerini artırdıklarını belirtti. Sürat Kargo’nun kadın takımına olduğu gibi erkek takımına da uğur getirmesini dilediğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading