Yandex Metrica

Ronaldo prime modunu açtı! Yine rekorlar kırdı

Ronaldo prime modunu açtı! Yine rekorlar kırdı

Suudi Arabistan 1. Ligi takımlarından Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, bu sezon attığı 35 golle hem ligde hem de dünya futbol tarihinde yeni rekorlara imza attı.

Spor

28.05.2024, 12:09

Sezonun son hafta maçında Al Nassr, sahasında Al Ittihad'ı 4-2'lik skorla mağlup etti. Maçta iki gol atan Cristiano Ronaldo, takımının galibiyetinde başrol oynadı. Diğer goller Abdulrahman Ghareeb ve Meshari Al Nemer'den geldi.

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI: 35 GOL İLE REKOR KIRDI

39 yaşındaki Portekizli yıldız, bu sezon 31 maçta forma giyerek 35 gol kaydetti. Bu performansıyla Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'nde bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanını kazandı. Ronaldo'nun bu başarısı, onun hala dünya futbolunun en üst seviyesinde olduğunu kanıtladı.

2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı 2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı Haberi Görüntüle

4 FARKLI LİGDE GOL KRALI: EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR BAŞARI

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'nde gol kralı olarak dört farklı ligde (İspanya, İtalya, İngiltere ve Suudi Arabistan) gol kralı olan ilk oyuncu olma başarısını da elde etti. Bu unvan, Ronaldo'nun kariyerindeki çok yönlülüğünü ve adaptasyon yeteneğini bir kz daha gözler önüne serdi.

Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü Haberi Görüntüle

TARAFTARLARIN VE TAKIMIN DESTEĞİ

Ronaldo'nun Al Nassr'a katılması, sadece Suudi Arabistan'da değil, dünya genelinde büyük bir ilgi uyandırdı. Al Nassr taraftarları, Portekizli yıldızın performansından oldukça memnun ve ona büyük bir sevgi gösteriyor. Takım arkadaşları ve teknik ekip de Ronaldo'nun liderliğinden ve saha içindeki katkılarından oldukça memnun.

18 Temmuz Fenerbahçe- Hull City hazırlık maçı biletleri ne kadar? 18 Temmuz Fenerbahçe- Hull City hazırlık maçı biletleri ne kadar? Haberi Görüntüle

GELECEK SEZON HEDEFLERİ

Cristiano Ronaldo ve Al Nassr, gelecek sezon için de büyük hedefler belirlemiş durumda. Ronaldo'nun liderliğinde, takımın hem yerel ligde hem de uluslararası arenada başarılar elde etmesi hedefleniyor. Portekizli yıldız, kariyerinin bu yeni döneminde de rekorlar kırmaya ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya kararlı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading