Yandex Metrica

Fenerbahçe'de taht savaşları! Aziz Yıldırım Mourinho'yu almaya gidiyor! Ali Koç aday olmamalı

Fenerbahçe'de taht savaşları! Aziz Yıldırım Mourinho'yu almaya gidiyor! Ali Koç aday olmamalı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe için elini taşın altına koymaya başladı ve daha önce ismini andığı deneyimli teknik direktör Mourinho için harekete geçme kararı aldı. Aynı zamanda Ali Koç'a da sert sözler sarf ederek aday olmaması gerektiğini dile getirdi.

Spor

28.05.2024, 13:48

Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalarak ikinci sırada ligi tamamlamasının ardından taht savaşları başladı.

Fenerbahçe takımında yaklaşan başkanlık seçimlerinde taraflar arasında gerilimler ve verilen vaat savaşları kızışıyor. Kaybedilen şampiyonluğun ardından eski başkan Aziz Yıldırım ve mevcut başkan Ali Koç vaatlerini bir bir kamuoyuna sunuyor.

İngiltere'yi sarsan karar! Gareth Southgate dönemi sona erdi İngiltere'yi sarsan karar! Gareth Southgate dönemi sona erdi Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM VE ALİ KOÇ'UN VAATLERİ

Ali Koç başkan seçilmesi halinde "Şampiyonluk sözü bile vermemize gerek kalmayacak bir takım kuracağız." sözleriyle isim vermeden bir vaatte bulunmuştu. Aziz Yıldırım ise aday olacağını ilan ettiği ilk günden beri Mourinho ile anlaşmak istediği dile getirip ilk hedefinin Süper Lig şampiyonluğu olduğu vaadini kamuoyuna sunmuştu.

İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu İtalyan devi İspanyolların göz bebeğini aldı! Morata transferi resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'DAN MOURINHO VAADİ VE ALİ KOÇ'A SERT SÖZLER

Aziz Yıldırım kaybedilen şampiyonluğun ardından harekete geçti ve Mourinho vaadinde ilerlemeye kaydetmesinin yanında bir de Ali Koç'un geçmiş sözlerine atıfta bulunarak "Hafta sonu gidiyorum, Mourinho ile görüşeceğim ve inşallah getireceğim. Hakkımızı yiyen kim olursa, ezer geçerim! Ben olduğum sürece 'Bizi şampiyon yapmazlar' diyen bir başkan adayının aday olmaması lazım. Dün akşamki sevinç beni üzdü. Biz ikinci olduk, bunlar gece eğleniyor. Biz ikinci olduğumuzda kafamızı yorgana sokup evden çıkmıyorduk. Biz Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız." sözlerini kullandı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading