Yandex Metrica

Sitede Ara

Göztepe, Premier Lig'e göz kırptı!

Göztepe, Premier Lig'e göz kırptı!

Göztepe ve Southampton, Sport Republic şirketinin yönetiminde bu sezonu büyük başarılarla tamamladı. Göztepe'nin yöneticileri ve takım kaptanları, Southampton'ı Premier Lig'e yükselme maçında stattan destekledi.

Spor

27.05.2024, 17:00

Sport Republic şirketi, Göztepe ve Southampton'ın futbol şubelerini yöneterek iki kulübe de önemli başarılar kazandırdı. Şirket, Göztepe'nin yüzde 70 hissesini devraldıktan iki yıl sonra İzmir ekibini yeniden Süper Lig'e çıkardı. Aynı zamanda, geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşen Southampton da bu sezon Championship Play-Off'larında şampiyon olarak tekrar Premier Lig'e yükseldi.

Ali Koç fitili ateşledi! Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı Ali Koç fitili ateşledi! Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı Haberi Görüntüle

PLAY-OFF ZAFERİ

Southampton, Championship'te normal sezonu 4. sırada tamamladıktan sonra Play-Off yarı finalinde West Bromwich'i eledi. Finalde ise Leeds United'ı 1-0 yenerek Premier Lig'e geri döndü.

EURO 2024 başlıyor: Açılış maçında ev sahibi Almanya İskoçya ile karşı karşıya gelecek EURO 2024 başlıyor: Açılış maçında ev sahibi Almanya İskoçya ile... Haberi Görüntüle

GÖZTEPE'NİN LONDRA ZAFERİ

Göztepe yöneticileri ve futbolcuları, kardeş kulüp olarak tanımlanan Southampton'a destek vermek için Londra'ya gitti. Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen, Onursal Başkan Mehmet Sepil, kulüp CEO'su Kerem Ertan, Sportif Direktör Ivan Mance, takım kaptanları İsmail Köybaşı ve Atınç Nukan, Wembley Stadı'ndaki yerlerini alarak Southampton'ı destekledi.

Galatasaray'a talih kuşu kondu! İtalyan basını duyurdu: Kasayı dolduracak dev rakam Galatasaray'a talih kuşu kondu! İtalyan basını duyurdu: Kasayı dolduracak dev... Haberi Görüntüle

WEMBLEY'DE KUTLAMA

Maçın ardından Göztepe kafilesi, Wembley Stadı'nda sarı-kırmızılı bayraklarla poz vererek zaferi kutladı. Onursal Başkan Mehmet Sepil, Sport Republic şirketinin yüzde 75 hissesini elinde bulunduran Sırp iş insanı Dragan Solak'ın daveti üzerine İngiltere'ye gittiklerini belirtti. Sepil, "Dragan Solak da bizim maçımıza gelmişti. Daveti üzerine biz de Göztepe olarak Southampton'ı bu yolda yalnız bırakmadık. Güzel bir maç izledik. Oxford'ta yaşayan kızım İrem Sepil de maça geldi. Hem Göztepe hem de Southampton yeniden en üst lige geldiler. Emeğe geçenleri kutluyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading