Yandex Metrica

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a camiasına sert tepki: Bedelini ödetiriz

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a camiasına sert tepki: Bedelini ödetiriz

İzmir'de önemli açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşme detaylarını ve Galatasaray camiasına yönelik sert eleştirilerini paylaştı.

Spor

28.05.2024, 16:46

Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi Başkan Adayı Aziz Yıldırım, İzmir Torbalı'da Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada mevcut Başkan Ali Koç'a yanıt veren Yıldırım, aynı zamanda sarı-lacivertli camiaya müjde verdi.

Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Haberi Görüntüle

MOURINHO İLE GÖRÜŞME DETAYLARI

Yıldırım, başkanlığa adaylığını ilk açıkladığında Portekizli teknik direktör Mourinho ile görüştüğünü ve onu takımın başına getirmeyi planladığını belirtmişti. İzmir'deki ziyaretinde bu konudaki son gelişmeleri paylaşan Yıldırım, "Cumartesi günü Londra'ya gidiyorum. Şampiyonlar Ligi finali var. Hem maçı izleyeceğim hem de Mourinho ile buluşacağım. Kendisiyle iletişimdeyiz ve transferler konusunda her ne isterse yapacağız. Fenerbahçe'nin para sorunu yok, her zaman parası vardır!" dedi.

Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli? Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu nereli? Haberi Görüntüle

"BEDELİNİ ÖDETİRİZ"

Aziz Yıldırım, Galatasaray camiasına da sert eleştirilerde bulundu. "Rakip camialar, Fenerbahçe Başkanı hakkında küfürlü tezahürat yapamaz. Buna izin vermeyiz. Bunu yapanlara da günü gelince bedelini ödetiriz" ifadelerini kullandı.

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Haberi Görüntüle

SPONSORLUK VE MALİ DURUM

Ali Koç'un seçilmese bile sponsorlukları kulüpten çekmeyeceğini belirttiğini hatırlatan Yıldırım, "Bizim seçilmemiz durumunda ise gelmek isteyen çok fazla sponsor var. Daha fazla veren olursa onlarla anlaşacağız," dedi. Ayrıca, kulübün mali durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Açıklanan kitapçıkta Ali Koç'a kulübün 1.5 milyar TL borcu olduğu görünüyor. Şubat ayından sonrasını göremiyoruz. Kitapçıkta ne yazdığını iyi okuyun. 150 milyon dolar hibe edeceğini söylemişti. Peki, hibe etti mi? Bunun ne kadarını hibe etti bilmiyoruz" diye konuştu.

Branco, sevilla'ya gitti! En Nesyri transferinde son noktayı koyuyor Branco, sevilla'ya gitti! En Nesyri transferinde son noktayı koyuyor Haberi Görüntüle

"BORCU SIFIRLAYACAĞIZ"

Yıldırım, başkan seçilmesi durumunda öncelikli hedeflerinin şampiyon olacak bir takım kurmak olduğunu vurguladı. "Stadı yeniden yapacağız, eldeki arazileri değerlendireceğiz ve borcu sıfırlayacağız. Üniversiteyi geri alacağız ve Fenerbahçe'yi özlenen günlere döndüreceğiz" dedi.

Lugano-Fenerbahçe maçı şifresiz uydudan nasıl izlenir? Yabancı kanallar maçı şifresiz yayınlar mı? Lugano-Fenerbahçe maçı şifresiz uydudan nasıl izlenir? Yabancı kanallar maçı şifresiz... Haberi Görüntüle

ESKİ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞME

Volkan Demirel'i yönetime almak istediklerini fakat Demirel'in teknik direktör olarak devam etmek istediğini belirten Yıldırım, "Oğuz Çetin'le de görüştük ama federasyonda devam etmeye karar verdi. Planladığımız organizasyonda Fenerbahçe'ye hizmet etmiş isimler olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading