Yandex Metrica

BUSKİ BURSA SU KESİNTİSİ LİSTESİ- 1 MART 2024 Nilüfer, Yıldırım, Gemlik ve Osmangazi'de 6 saat planlı su kesintisi

BUSKİ BURSA SU KESİNTİSİ LİSTESİ- 1 MART 2024 Nilüfer, Yıldırım, Gemlik ve Osmangazi'de 6 saat planlı su kesintisi

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ) Bursa'nın bazı bölge ve ilçelerinde planlı olarak su kesintisi yapılacağını açıkladı. 1 Mart 2024 Cuma günü Bursa'da planlı su kesinti olacak ilçe ve mahallelerin listesi yayınlandı. Bursa'da bugün Nilüfer, Yıldırım, Gemlik ve Osmangazi ilçelerinde su kesintisi mi olacak?

Gündem

01.05.2024, 10:51

Bursa'da su kesintisi olacak. 1 Mart 2024 BUSKİ su kesinti listesini olacağını paylaşarak, su kesintisi olacak ilçe ve mahallelerin listesini paylaştı.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ) Bursa'nın bazı bölgelerinde planlı olarak su kesintilerinin yapılacağını duyurdu. 1 Mart 2024 Cuma günü uygulanacak olan su kesintisi ve arıza sorgulama hakkında bilgiler açıklandı.

Peki BUSKİ 1 Mart 2024 Cuma (bugün) Bursa su kesintisi listesi yayınlandı. Bursa 1 Mart'ta (bugün) Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde su kesintisi ve arıza var mı? 1 Mart 2024 Cuma günü Bursa su kesintisi listesine nereden, nasıl ulaşılır?

Erzurum'da yarın okullar tatil mi edildi 15 Mayıs? Erzurum'da yarın okullar tatil mi edildi 15 Mayıs? Haberi Görüntüle

1 MART BURSA SU KESİNTİSİ VE ARIZA PROBLEMİ SORGULAMA EKRANI

Bursa'da sular mı kesilecek? Bursa'da hangi ilçelerde su kesintisi olacak? BUSKİ'den yapılan açıklamada Bursa'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki Bursa'da hangi bölgelerinde su kesintisi ve arıza meydana gelecek?

Koç Metalurji kaç lot verdi? #KOCMT bireysele kaç hisse düştü? Koç Metalurji kaç lot verdi? #KOCMT bireysele kaç hisse düştü? Haberi Görüntüle

1 MART 2024 CUMA GÜNÜ (BUGÜN) BURSA İLÇE SU KESİNTİ VE ARIZA LİSTESİ

BUSKİ'nin duyurusuna göre Bursa'da bugün Bursa'da bugün Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde su kesintisi olup olmadığını, arıza olup olmadığını aşağıdaki bağlantılardan kontrol edebilirsiniz.

target="_blank" rel="noopener">1 MART 2024 CUMA GÜNÜ - BUGÜN (BUSKİ) BURSA SU KESİNTİ LİSTESİ 

target="_blank" rel="noopener">1 MART 2024 CUMA GÜNÜ - BUGÜN (BUSKİ) BURSA SU KESİNTİSİ ARIZA LİSTESİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading