Yandex Metrica

Sitede Ara

Dosyası özel olarak hazırlanıp Erdoğan'a sunulmuştu! Suç örgütü lideri Barış Boyun operasyonunun detayları ortaya çıktı!

Dosyası özel olarak hazırlanıp Erdoğan'a sunulmuştu! Suç örgütü lideri Barış Boyun operasyonunun detayları ortaya çıktı!

Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'nın Viterbo şehrinde İtalya ve Türk polisinden oluşan bir ekibin düzenlediği operasyonla yakalanmıştı. İngiliz basını The Times yapılan operasyonla ilgili detayları paylaşarak Boyun'un İtalya'daki evinden bazuka saldırısı dahil silah anlaşmaları yaptığını ve Berlin'de bir Türk öldürüldükten sonra telefonuna gelen tebrik mesajı dinlemeye takıldığını yazdı. 

Gündem

25.05.2024, 19:49

Uzun zamandır kırmızı bültenle aranan ve Daltonlar çetesinin liderliğini yapan organize suç örgütü lideri Barış Boyun, yakalandı. Eşi E.B.'yi karşılamak için Milano Bergamo Havalimanı'na giden Barış Boyun, üzerindeki silahla yakalandı. Bir ay cezaevinde yatan Boyun, daha sonra ev hapsine çarptırıldı. Türk makamlarının iade talebi Boyun'un Kürt kökenli olduğu için Türkiye'de baskı gördüğünü ileri sürmesi üzerine sonuçsuz kalmıştı. 

Katliam gibi kaza: Yolcu otobüsü tırla çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Katliam gibi kaza: Yolcu otobüsü tırla çarpıştı! Çok sayıda ölü... Haberi Görüntüle

ALİ YERLİKAYA, ERDOĞAN'A ÖZEL DOSYA HAZIRLADI

Suç örgütü lideri Barış Boyun ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya özel bir dosya hazırlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.Erdoğan da dosyayı, 20 Ocak'ta Vahdettin Köşkü'nde ağırladığı İtalya lideri Meloni'nin önüne koydu. Bir an önce yakalanması talepte bulundu.

14 Haziran bugün karneler saat kaçta dağıtılacak? İlkokul, ortaokul ve lisede karne ne zaman verilecek? 14 Haziran bugün karneler saat kaçta dağıtılacak? İlkokul, ortaokul ve... Haberi Görüntüle

İTALYA'DA EVİ TARANDI POLİS HAREKETE GEÇTİ 

8 Mart akşamı Boyun'un Crotone'de ev hapsinde tutulduğu apartmanın kapısı kimliği belirsiz kişiler tarafından tarandı. Olayı araştıran İtalyan polisi, Boyun ve adamlarının İtalya'da da yasadışı çalışmalarını yürüttüğünü tespit etti.

Ayşe Ekiz kimdir? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz nereli, ne iş yapıyor? Ayşe Ekiz kimdir? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz nereli, ne iş... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE VE İTALYA ORTAK OPERASYON KARARI ALDI 

Olaydan sonra İtalya güvenlik ekipleriyle bağlantıya geçen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) KOM ve Interpol -Europol Daire Başkanlığı ekipleri, operasyon için ortak karar aldı. Boyun'un elektronik kelepçesine gizli bir şekilde dinleme cihazı yerleştirilirken, adamlarının bazı araçlarına ise gizli kamera takıldı.

CHP'li büyükşehir belediyesinde gerginlik: Memurlar eylem yaptı, çevik kuvvet çağrıldı CHP'li büyükşehir belediyesinde gerginlik: Memurlar eylem yaptı, çevik kuvvet çağrıldı Haberi Görüntüle

BAZUKA SALDIRISI PLANLADIĞI ORTAYA ÇIKTI

İngiliz The Times gazetesi operasyonun ayrıntılarını aktardı.Barış Boyun ev hapsine alınıp gizli mikrofonlu bir elektronik bileklik takıldığında İtalyan polisi ölümcül bir suç şebekesine rastlayacağını bilmiyordu. Savcılar, Boyun'un kendi eviyle sınırlandırılmasına rağmen, uluslararası bir uyuşturucu ve insan kaçakçılığı çetesini yönetirken cinayetler ve bazuka saldırıları planlamayı başardığını söylüyor. Boyun'una evinden suikast lisetesi de ele geçiridi.

Bayramda borsa kaç gün kapalı? 2024 Kurban Bayramı'nda borsa açık mı? Borsa ne zaman tatile girecek? Bayramda borsa kaç gün kapalı? 2024 Kurban Bayramı'nda borsa açık... Haberi Görüntüle

BİRÇOK SUÇUN LİDERLİĞİNİ YAPTI 

Yeni evini sözde suç imparatorluğunun merkezi olarak kullandı, Sırpları kullanarak İstanbul limanı üzerinden uyuşturucu sevkiyatını organize etti, Balkanlar ve ötesinde kara para aklama, göçmen kaçakçılığı ve silah satışı operasyonlarını yönetti.

14 Haziran bugün karneler saat kaçta dağıtılacak? İlkokul, ortaokul ve lisede karne ne zaman verilecek? 14 Haziran bugün karneler saat kaçta dağıtılacak? İlkokul, ortaokul ve... Haberi Görüntüle

"ÖRGÜTÜN BAŞI OLDUĞUNDAN ŞÜPHE YOK"

39 yaşındaki Boyun, İtalya, Bosna, Türkiye ve Hollanda'da yakalanan Boyun deyimiyle silahlı ve son derece tehlikeli bir suç imparatorluğu kurmakla suçlanan 19 kişi arasında baş şüpheli olarak yer aldı. Müfettişler "Boyun'un bu örgütün başı olduğuna şüphe yok" dedi.

Kurban Bayram tatili 9 gün olacak mı? Türkiye'nin gözü kulağı Kabine Toplantısı'nda Kurban Bayram tatili 9 gün olacak mı? Türkiye'nin gözü kulağı... Haberi Görüntüle

"BENİM İÇİN SİLAH YAPAN BİRİ VAR"

Boyun'un kendisini arayanlardan birine "Benim için silah yapan biri var" dediği ve Sırp suçlulara ve "tüm Alman pazarına" silah tedarik ettiğini iddia etti.

Milletin iradesini hiçe saydı: DEM'li başkanın Erdoğan hazımsızlığı kameralara yansıdı! Milletin iradesini hiçe saydı: DEM'li başkanın Erdoğan hazımsızlığı kameralara yansıdı! Haberi Görüntüle

"300 ADAMIM HAPİSTE"

Bu konuşmalardan birinde "Üç yüz adamım hapiste ve 100'ünün ailesine bakmam gerekiyor" dedi. Mart ayında müfettişler, Berlin'de bir Türkün öldürülmesini planladığı iddiasının ardından kendisiyle birlikte yaşayan karısının telefonundan tebrik mesajları okuduğunu duydular.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading