Yandex Metrica

Sitede Ara

Ticaret Bakanlığı'ndan zehir tacirlerine darbe: Dilucu ve Kapıkule Gümrük Kapısı'nda tam 625 kilo uyuşturucu ele geçirildi!

Ticaret Bakanlığı'ndan zehir tacirlerine darbe: Dilucu ve Kapıkule Gümrük Kapısı'nda tam 625 kilo uyuşturucu ele geçirildi!

Iğdır'da bulunan Dilucu Sınır Kapısı ve Edirne'deki Kapıkule Gümrük Kapısı'nda iki tır içerisinde 255 litre likit metamfetamin ve 370 kilogram esrar ele geçirildi. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 'Edirne'den Iğdır'a zehir tacirlerine geçit yok! ' ifadeleri kullanıldı.  

Gündem

26.05.2024, 15:34

Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince narkotik suçlarla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Dilucu ve Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirlen narkotik risk analizi ve hedefleme çalışmaları kapsamında, gümrük kapısına gelen araçlar mercek altına alındı.

O ilde kuduz alarmı! Ekipler harekete geçti: Sokak köpeğinin saldırdığı vatandaş karantinada! O ilde kuduz alarmı! Ekipler harekete geçti: Sokak köpeğinin saldırdığı... Haberi Görüntüle

EDİRNE'DEN IĞDIR'A ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Yapılan kontroller sonucunda şüpheli araçlar üzerinde yapılan derin incelemeler sonucunda x-ray tarama sistemine sevk edilen araçlarda şüpheli yoğunlukların tespit edilmesi üzerine narkotik köpeklerin de dahil olduğu detaylı arama düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri ilk olarak Dilucu Gümrük Kapısı'na gelen tırda yapılan aramada aracın yakıt deposuna eklenmiş gizli bölmede 255 litre likit metamfetamin yakaladı.

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir tıra yönelik gerçekleştirilen operasyonda ise taşınan yasal yükün içerisine gizlenmiş poşetlerde esrar olduğu tespit edilen 370 kilogram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi.

20-21 Haziran idari tatil mi? Memurlara ve özel sektör çalışanlarına 20-21 Haziran tatil mi? 20-21 Haziran idari tatil mi? Memurlara ve özel sektör çalışanlarına... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

İki farklı noktada başarıyla gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili soruşturmalar, Iğdır ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading