Yandex Metrica

Sitede Ara

Akbank neden açılmıyor, hacklendi mi? ne zaman düzelecek?

Akbank neden açılmıyor, hacklendi mi? ne zaman düzelecek?

Akbank müşterileri yeni bir kesintiyle daha karşı karşıya. Akşam saatlerinde Akbank mobil uygulamasına giren kullanıcılar işlem yapamadı. Peki Akbank neden açılmıyor, hacklendi mi? ne zaman düzelecek? İşte detaylar...

Gündem

25.05.2024, 23:39

Akbank müşterileri yeni bir kesintiyle daha karşı karşıya. Akşam saatlerinde Akbank mobil uygulamasına giren kullanıcılar işlem yapamadı. Şimdi bunun hacklenme mi yoksa teknik bir arıza mı olduğu merak ediliyor. 

Yapay zeka kullanarak YKS'de kopya çekti! Bakın düzeneği neresine saklamış Yapay zeka kullanarak YKS'de kopya çekti! Bakın düzeneği neresine saklamış Haberi Görüntüle

AÇIKLAMA YAPILMADI

Akbank müşterileri mobil üzerinden işlem yapamıyor. Bi süredir hata veren uygulama müşterileri korkuttu. Hesaplarındaki parayı dahi göremeyen Akbank müşterileri, özellikle sosyal medya hesabından bankanın genel müdürlüğüne mesajlar gönderiliyor. 

Vefa Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli? Vefa Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERİLDİ

Şimdiye kadar Akbank yetkililerinden bir açıklama yapılmış değil. Ancak bankanın sosyla medya hesabından sorun yaşayan müşterilere verilen cevaplardan konu ile ilgilenildiğini anlıyoruz. Bir kullanıcının şikayetine cevap veren Akbank Müşteri Hizmetleri, sorunla ilgili birimlerinin çalıştığını ve konunun en kısa sürede çözülmesinin beklendiğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading