Yandex Metrica

Tümer Metin'den Arda Güler'e övgü, Mesut Özil'e eleştiri

Tümer Metin'den Arda Güler'e övgü, Mesut Özil'e eleştiri

Son dakika haberleri... Eski milli futbolcu Tümer Metin, Alanyaspor - Fenerbahçe maçında ilk 11 başlayan Mesut Özil'in form durumunu eleştirdi.

Spor

23.01.2024, 18:58

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın formalarını giyen Tümer Metin, Mesut Özil'in performansını eleştirdi.

Sarı-lacivertlilerin deplasmanda Alanyaspor'u 5-2 yenmesine rağmen yıldız oyuncunun yeteri kadar sorumluluk almadığını belirten Tümer,  "Maçın 47. dakikasında bir frikik oldu. Bir sol ayaklı oyuncunun çok sevebileceği bir nokta. Taraflı tarafsız herkes 'hadi Mesut' dedi. Alanyaspor'a gönül verenler, Mesut kesin atar bunu demiştir. Mesut gelip topun üstünden atladı ve Serdar Dursun vurdu. Özil, taşın altına elini sokmak istemiyor. Mesut için sorun değil orda vurup, vurmaması. Çok kötü bir sezon geçiriyor olsam da ve beklenti de yüksek ise, dağa taşa vuracağımı bilsem yine de o topa vururum. İsmim bu kadar büyük ise. Mesut bütün kariyerini Türkiye'de geçirmiş olsaydı, o baskıyı bileceğinden Serdar Dursun'a 'sen git antrenmanda vurursun' derdi."  ifadelerini kullandı.

TÜMER METİN'DEN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Alanyaspor karşısında 1 gol ve asist yapan Arda Güler'e de değinen Tümer Metin, "Yaşlı-genç, deneyimli-deneyimsiz ayırmaktansa benim nazarımda hiç oralara bakmadan, iyi oyuncu vardır, kötü oyuncu vardır. Arda Güler her şeyi ile akıyor. Gol vuruşunda oraya yaptığı koşu, pozisyonun içindeyken tek ayak üstünde sıçradıktan sonraki soğukkanlılığı ve net bitirici vuruşu. Berisha'nın kafasına kestiği ayak içi pas. Adam futbolcuyum diye bağırıyor. Tek ihtiyacı olan şey süre alması. Daha fazla sahne alırsa gelişebilir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading