Yandex Metrica

Sitede Ara

Tolunay Kafkas'tan sert çıkış: Bu ligin gerçekliği yok

Tolunay Kafkas'tan sert çıkış: Bu ligin gerçekliği yok

Trendyol Süper Lig'in son haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, evinde Yılport Samsunspor'u 3-1 mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamladı.

Spor

25.05.2024, 19:05

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligin gerçekliğine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Tolunay Kafkas, sezonu galibiyetle tamamlamanın mutluluğunu dile getirerek, "Samsunspor karşısında aldığımız 3-1'lik galibiyetle sezonu güzel bir şekilde bitirdik. Göreve geldikten sonra takım olarak iyi performans sergiledik ancak bu performansın karşılığını tam anlamıyla aldığımızı söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Mourinho peşinden getirecek! Fenerbahçe'ye yıldız orta saha Mourinho peşinden getirecek! Fenerbahçe'ye yıldız orta saha Haberi Görüntüle

"OYUNUMUZUN KARŞILIĞINI ALAMIYORUZ"

Kafkas, takımın ortaya koyduğu oyunun hakkını alamadığını belirterek, "Futbolun doğasında bunlar var. Zaman zaman iyi oynadık ama sonuçları istediğimiz gibi alamadık. Karagümrük olarak hatalarımızdan ders çıkarıp, daha güçlü bir şekilde hak ettiğimiz yerlere geleceğiz" dedi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a jet yanıt: Düşmanım dışarıda değil içerideymiş Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a jet yanıt: Düşmanım dışarıda değil içerideymiş Haberi Görüntüle

"LİGİN GERÇEKLİĞİ YOK"

Tecrübeli teknik direktör, ligin gerçekliğini sorgulayan açıklamalarda bulunarak, "Bu ligin gerçekliği yok. Kendi üstümüze düşen sorumluluklarımız var ve bu sorumlulukları yerine getirme konusunda hatalarımız muhakkak olmuştur. Ancak her şeyi açıkça söyleyen biriyim ve ligin mevcut yapısının sorgulanması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ve Chelsea ilk transferini açıkladı Ve Chelsea ilk transferini açıkladı Haberi Görüntüle

GELECEK PLANLARI

Kafkas, gelecek sezon için planlarını da paylaşarak, "Karagümrük olarak geleceğe umutla bakıyoruz. Hatalarımızdan ders çıkararak, daha güçlü ve başarılı bir takım olma yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Jose Mourinho (The Special One) Fenerbahçe için İstanbul'a geldi! Jose Mourinho (The Special One) Fenerbahçe için İstanbul'a geldi! Haberi Görüntüle

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Son olarak, takımın üzerinde büyük pay sahibi olan taraftarlara teşekkür eden Kafkas, "Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sezon boyunca bize verdikleri destek çok değerliydi. Onların desteğiyle önümüzdeki sezon daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading