Yandex Metrica

'İstanbul' tezahüratı Yunanların zoruna gitti! Fenerbahçe ve Panathinaikos taraftarı birbirine girdi

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de Fenerbahçe Beko, Panathinaikos ile karşılaşmaya hazırlanırken, taraftarlar arasında şiddetli bir kavga çıktı. Berlin'de oynanacak maç öncesinde cam şişelerin havada uçuştuğu olaylar, güvenlik zafiyetini gözler önüne serdi.

Spor

24.05.2024, 22:54

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali bugün Berlin'de başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, ilk maçında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşılaşacak. Ancak, karşılaşma öncesi taraftarlar arasında çıkan şiddetli kavga, maç heyecanının önüne geçti.

Aziz Yıldırım'dan şampiyon Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Aziz Yıldırım'dan şampiyon Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE BEKO FİNAL İÇİN PARKEDE

Fenerbahçe Beko, saat 19.00'da başlayacak mücadelede Panathinaikos'u mağlup ederek finale yükselmek ve ikinci kez bu kupayı kazanmak için parkeye çıkacak. Maç, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak. Günün diğer yarı finalinde ise Real Madrid ile Olympiakos saat 22.00'de karşı karşıya gelecek. Bu iki maçın galipleri, pazar günü saat 21.00'de şampiyonluk için mücadele edecek.

Erol Bulut'a +2 yıl daha! Erol Bulut'a +2 yıl daha! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN TARİHİ HEDEFİ

Daha önce 2017 yılında THY Avrupa Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Beko, Panathinaikos engelini aşarak, tarihinde ikinci kez bu kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertli temsilcimiz, aynı zamanda Türk basketboluna Avrupa'daki 16. kupasını kazandırmak için mücadele edecek.

Galatasaray'a flaş Zaha kararı! Okan Buruk hamlesini yaptı Galatasaray'a flaş Zaha kararı! Okan Buruk hamlesini yaptı Haberi Görüntüle

ŞİDDETLİ KAVGA TARAFTARLAR KARŞI KARŞIYA GELDİ

Maçın başlamasına saatler kala, Panathinaikos ve Fenerbahçe Beko taraftarları arasında şiddetli bir kavga çıktı. UBER Arena önünde başlayan ve giriş kapısına kadar süren kavgada, taraftarlar birbirlerine cam şişeler fırlattı. Tekme ve yumrukların da kullanıldığı kavga, güvenlik önlemlerinin yetersizliği nedeniyle daha da büyüdü.

Basketbol Süper Ligi'nde kim şampiyon olacak? Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko... Basketbol Süper Ligi'nde kim şampiyon olacak? Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko... Haberi Görüntüle

'İSTANBUL' TEZAHURATI YUNANLARI ÇILDIRTTI

Güvenlik güçleri olaylara müdahale ederek taraftarları ayırmaya çalışsa da kavganın çıkış sebebi henüz belirlenemedi. Görgü tanıkları, Fenerbahçe taraftarlarının 'İstanbul' tezahüratı sonrası olayların başladığını ifade etti.

FIFA'dan Süper Lig devine transfer yasağı! FIFA'dan Süper Lig devine transfer yasağı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE - PANAHHINAIKOS REKABETİ

Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos, THY Avrupa Ligi'nde 37. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, bugüne kadar oynanan 36 maçta 17 galibiyet alırken, 19 maçta yenilgi yaşadı. Bu sezon, iç sahada 83-69 kazanan Fenerbahçe, deplasmanda ise 74-63 mağlup oldu. İki takım ilk kez Dörtlü Final'de karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading