Yandex Metrica

Sitede Ara

Manchester City şampiyonluk sarhoşu: FA Cup'ı Manchester United'a teslim ettiler

Manchester City şampiyonluk sarhoşu: FA Cup'ı Manchester United'a teslim ettiler

İngiltere Federasyon Kupası'nı Premier Lig şampiyonu Manchester City'yi 2-1 mağlup eden Manchester United kazandı. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan ManU'ya kupayı getiren golleri Garnacho ve Mainoo atarken, City'nin tek golünü Doku kaydetti.

Spor

25.05.2024, 21:35

İngiltere Federasyon Kupası; FA Cup finalinde Manchester City ile Manchester United, Londra'daki Wembley Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Premier Lig'i şampiyonlukla tamamlayan Manchester City, Erik Ten Hag yönetiminde istediği sonuçları alamayan Manchester United'a sürpriz bir şekilde yenildi ve kupayı ezeli rakibine teslim etti. 

Mourinho, Aziz Yıldırım'ı yalanladı! Mourinho, Aziz Yıldırım'ı yalanladı! "Koç ve Branco'nun projesi için buradayım!... Haberi Görüntüle

13. KEZ KAZANDI

ManU'nun gollerini 30. dakikada Alejandro Garnacho ve 39. dakikada Kobbie Mainoo atarken, City'nin tek golünü 87. dakikada Jeremy Doku kaydetti. 

United, bu galibiyetle kupayı 13. kez müzesine götürme başarısı gösterdi. Bu yıl aldığı kötü sonuçlarla taraftarını bir hayli üzen ManU, aldığı bu kupayla taraftarının gönlünü aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading