Yandex Metrica

Sitede Ara

Sevilla - Barcelona maçı ne zaman ve saat kaçta?

Sevilla - Barcelona maçı ne zaman ve saat kaçta?

La Liga’da sezonun son haftasında Sevilla ile Barcelona karşı karşıya geliyor. İşte maçın tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal ile ilgili tüm detaylar...

Spor

25.05.2024, 18:15

La Liga'nın 38. haftasında Sevilla, Barcelona'yı ağırlayacak. Maç, 26 Mayıs Pazar günü saat 22:00'da başlayacak.

Sevilla - Barcelona karşılaşması, S Sport Plus kanalından yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi ekran başından takip edebilecek.

Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin'in ilk transferi Fenerbahçe'den! Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin'in ilk transferi Fenerbahçe'den! Haberi Görüntüle

TAKIMLARIN DURUMU

Barcelona:

Barcelona, bu sezon şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Real Madrid’in gerisinde kalarak ikinci sırada yer almayı garantiledi. Avrupa’da ise çeyrek finalde elenen Katalan ekibinde, teknik direktör Xavi'nin gelecek sezon takımın başında olmayacağı konuşuluyor. Barcelona, sezonun son maçında kazanarak puanını 85’e çıkarmayı hedefliyor. Son 5 maçında sadece 1 mağlubiyet alan Barcelona, son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekti.

Sevilla:

Ev sahibi Sevilla ise ligde son 3 maçını kaybetti. Ligde 38. hafta öncesinde 41 puan toplayan Sevilla, 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 47 gol atarken, kalesinde 52 gol gördü. Sevilla, Barcelona ile oynadığı son dört La Liga maçında gol atmayı başaramadı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading