Yandex Metrica

Sitede Ara

Yok böyle şampiyonluk! Jorge Jesus Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi

Yok böyle şampiyonluk! Jorge Jesus Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Hilal, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde üst üste 34 galibiyetle Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek şampiyonluk sevinci yaşadı.

Spor

25.05.2024, 10:18

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde şampiyon olan Al Hilal, büyük bir kutlama organizasyonuyla şampiyonluğunu taçlandırdı. Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'un teknik direktörlüğünü yaptığı Al Hilal, bu sezon başına geçtiği takımda tarihi bir başarıya imza attı.

Milli takımın EURO 2024 aday kadrosu 26'ya düşürüldü: İşte kadrodan çıkarılan isimler Milli takımın EURO 2024 aday kadrosu 26'ya düşürüldü: İşte kadrodan... Haberi Görüntüle

AL HILAL ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Riyad'daki Kingdom Arena Stadyumu'nda düzenlenen kutlama organizasyonunda Al Hilal takımı, şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldırdı. Teknik direktör Jorge Jesus ve öğrencileri, sezon boyunca gösterdikleri üstün performansın karşılığını büyük bir sevinçle kutladı.

İmzalar atıldı! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de: 'Bu forma artık bedenimin bir parçası' İmzalar atıldı! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de: 'Bu forma artık bedenimin... Haberi Görüntüle

TARİHİ BİR BAŞARI: 34 GALİBİYET

Al Hilal, bu sezon resmi maçlarda üst üste aldıkları 34 galibiyetle Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Bu tarihi başarı, Suudi Arabistan ekibini dünya çapında bir üne kavuşturdu ve futbol tarihinde unutulmaz bir yer edinmelerini sağladı.

İtfan Can Kahveci A Milli Takım kadrosundan çıkarılacak mı? Montella açıkladı! İtfan Can Kahveci A Milli Takım kadrosundan çıkarılacak mı? Montella... Haberi Görüntüle

JORGE JESUS'UN BAŞARISI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus, Suudi Arabistan'da da başarısını sürdürerek Al Hilal ile şampiyonluk yaşadı. Jesus'un teknik direktörlük kariyerindeki bu önemli başarı, onun futbol dünyasındaki saygınlığını bir kez daha perçinledi.

Jorge Jesus ve Al Hilal takımının bu tarihi başarıyı kutlaması, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Al Hilal'in bu sezonki performansı, sadece Suudi Arabistan'da değil, dünya genelinde de dikkatle takip edildi. Takımın gösterdiği üstün performans, gelecek sezonlar için de büyük bir umut ve beklenti oluşturdu.

Al Hilal, üst üste kazandıkları maçlarla elde ettikleri bu tarihi başarıyı uzun süre hafızalardan silinmeyecek şekilde kutladı. Jorge Jesus ve öğrencileri, bu başarıyı daha büyük hedefler için bir basamak olarak görmeye devam edeceklerini belirttiler.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading