Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 38. hafta maçında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekibin ilk 11'i belli oldu.  

Spor

26.05.2024, 17:56

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun şampiyonluk kaderi belirleniyor. Lider durumda bulunan Galatasaray, 99 puanla zirvede yer alırken, kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor ile karşı karşıya geliyor.

Maç, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, maçı yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Elbil üstlenecek.

Ersun Yanal, özel jet ile Diyarbakır'a getirildi! Amedspor tecrübeli hocasına kavuştu Ersun Yanal, özel jet ile Diyarbakır'a getirildi! Amedspor tecrübeli hocasına... Haberi Görüntüle

GALATASARAY İLK 11

Muslera

Köhn

Abdulkerim

Sanchez

Kaan

Torreira

Berkan

Mertens

Barış

Kerem

Icardi

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ne zaman, hangi tarihte? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ne zaman, hangi tarihte? Haberi Görüntüle

KONYASPOR İLK 11

Slowik

Uğurcan

Adil

Hadebe

Guilherme

Soner

N'Zonzi

Ndao

Oğulcan

Ethemi

Çikalleshi

Millilerin biletleri tükendi Millilerin biletleri tükendi Haberi Görüntüle

NELSSON'DAN KÖTÜ HABER

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında bu akşam Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da, maça saatler kala Victor Nelsson'dan sarı kırmızılılara kötü haber geldi.

NTV'nin haberine göre, Nelsson'un hafif bir sakatlığı bulunduğu ve karşılaşmada forma giyememe ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading