Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig’de hangi takımlar küme düşmeyi garantiledi ve hangileri risk altında?

Süper Lig’de hangi takımlar  küme düşmeyi garantiledi ve hangileri risk altında?

Bu sezon Süper Lig'de toplam dört takım lige veda edecek. Şu ana kadar kesinleşen iki takım Fatih Karagümrük ve İstanbulspor oldu. Kalan maçların sonuçlarına göre, düşme hattındaki takımlardan ikisi daha lige veda edecek. Özellikle Pendikspor, Hatayspor, Ankaragücü, Konyaspor ve Gaziantep FK gibi takımların kaderi son hafta maçlarının sonuçlarına bağlı olarak belli olacak.

Spor

25.05.2024, 18:39

2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunun son haftasında, ligden düşecek takımlar büyük bir merak konusu oldu. İşte küme düşen takımlar ve düşme tehlikesi bulunan takımların durumu:

Galatasaray'a talih kuşu kondu! İtalyan basını duyurdu: Kasayı dolduracak dev rakam Galatasaray'a talih kuşu kondu! İtalyan basını duyurdu: Kasayı dolduracak dev... Haberi Görüntüle

KÜME DÜŞEN TAKIMLAR

Fatih Karagümrük ve İstanbulspor ligden düşmesi kesinleşen iki takım oldu. Sezonun son maçlarının ardından küme düşecek diğer takımlar da netleşecek.

Son dakika... Galatasaray, Okan Buruk'un maaşını KAP'a bildirdi: Mourinho ile arasında dağlar var Son dakika... Galatasaray, Okan Buruk'un maaşını KAP'a bildirdi: Mourinho ile... Haberi Görüntüle

KÜME DÜŞME TEHİKESİ BULUNAN TAKKIMLAR

Pendikspor:

Pendikspor’un ligde kalabilmesi için Ankaragücü’nün yenilmesi, Hatayspor’un puan kaybetmesi ve Gaziantep FK karşısında 26 farkla galip gelmesi gerekiyor. Bu oldukça zor bir senaryo.

Hatayspor:

Hatayspor, 38. haftada Rizespor deplasmanında galibiyet arayacak. Kazanması durumunda Ankaragücü’nün puan kaybetmesini ve Konyaspor’un mağlup olmasını bekleyecek.

Ankaragücü:

Ankaragücü, Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönmesi durumunda ligde kalacak. Hatayspor’un puan kaybetmesi Ankaragücü’nün işine yarayacak bir diğer senaryo.

Konyaspor:

Konyaspor, Galatasaray karşısında sahadan beraberlikle ayrılması durumunda ligde kalacak. Mağlup olması durumunda ise Hatayspor ve Ankaragücü’nün puan kaybetmesini bekleyecek.

Gaziantep FK:

Gaziantep FK, Pendikspor karşısında puan alması durumunda ligde kalmayı garantileyecek. Hatayspor’un puan kaybetmesi ise diğer bir avantaj sağlayabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading