Yandex Metrica

Sitede Ara

Dursun Özbek'e zor soru: TFF Başkanı olur musun?

Dursun Özbek'e zor soru: TFF Başkanı olur musun?

Galatasaray Spor Kulübü’nde yarın gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesinde mevcut başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Başkanlık sürecinde yaşananlar, TFF başkanlığı iddiaları ve kulübün geleceğine dair görüşlerini paylaşan Özbek, gündemi değerlendirdi.

Spor

24.05.2024, 18:43

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri yaklaşırken, mevcut başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Milliyet gazetesine verdiği röportajda Özbek, TFF başkanlığı, Galatasaray'ın geleceği ve projeleri hakkında konuştu.

Fatih Terim'den çok hamle! Beşiktaş'a mı gidiyor? Fatih Terim'den çok hamle! Beşiktaş'a mı gidiyor? Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANLIĞI HEDEFİ

Özbek, TFF başkanlığı hakkında sorulan "TFF Başkanı olmak ister misiniz?" sorusuna net bir yanıt verdi: "Benim TFF Başkanı olmak gibi bir düşüncem yok. Şu anda tek gündemimiz pazar günü kazanacağımız şampiyonluk." Özbek, TFF seçimlerinin henüz gündemlerinde olmadığını belirterek, zamanı geldiğinde gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını ifade etti.

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye ağır sözler: Kongrelerini gördük! Küfür, saldırma... Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye ağır sözler: Kongrelerini gördük! Küfür, saldırma... Haberi Görüntüle

PİŞMALIK YAŞAMIYORUZ

Özbek, başkanlık sürecinde pişmanlık duyduğu herhangi bir karar olmadığını belirtti. "Her gün birçok kararı arkadaşlarımla birlikte veriyoruz. Uykularımızı kaçıran bir kararımız olmadı" diyen Özbek, huzur içinde çalıştıklarını ve bu dönemde başardıklarıyla gurur duyduklarını dile getirdi.

Süper Lig ekibine FIFA'dan büyük şok! 3 sezon transfer yasağı Süper Lig ekibine FIFA'dan büyük şok! 3 sezon transfer yasağı Haberi Görüntüle

REKABETİN ZARARLI YÖNLERİ

Özbek, saha dışında yaşanan rekabetin rahatsız edici boyutlara ulaşmasını eleştirdi. "Rekabetin kardeşin kardeşe düşman edilmemesi gerektiğini defalarca söyledik. Ancak, bu rekabeti hakemlerin peşine düşmeye götüren bir kulüp başkanı var. Bu tavırdaki insanların Türk futbolundan temizlenmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

EURO 2024'te bugün neler oldu, kimin maçı var? EURO 2024 Günlükleri başlıyor... EURO 2024'te bugün neler oldu, kimin maçı var? EURO 2024... Haberi Görüntüle

FLORYA PROJESİ DEVAM EDİYOR

Florya projesi hakkında yapılan eleştirilere de yanıt veren Özbek, sürecin aldıkları yetkiye uygun şekilde devam ettiğini vurguladı. "Galatasaray’ın bir kuruşunun bile yanlış harcanmaması için buradayız. Spekülatif rakamların hiçbiri doğru değil. 2022’de sunduğumuz rapora göre, Galatasaray’ın kasasına 435 milyon dolar girebileceğini öngörüyoruz" dedi.

Gaziantep FK'dan karar çıktı! Selçuk İnan lide tutuğu takımdan ayrılıyor mu? Gaziantep FK'dan karar çıktı! Selçuk İnan lide tutuğu takımdan ayrılıyor... Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR İLE İYİ İLİŞKİLER

Erden Timur ile olan iyi ilişkilerinin devam edeceğini belirten Özbek, "Erden kardeşim iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray’a çok büyük katkıları oldu. Biz her zaman onunla bir aradayız" dedi. Özbek, başarılı bir takımın iskeletini bozmadan büyük başarılara ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Fenerbahçe’nin başkanı kim oldu? Fenerbahçe’nin başkanı kim oldu? Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEDEFİ

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde final oynama hedefi hakkında konuşan Özbek, "Galatasaray, bu ülkedeki insanlara hayal kurdurma ve o hayalleri gerçek yapma gücüne sahip tek spor kulübüdür. Bu güce ve inanca sahipken, seneye ya da ondan sonraki sene neden olmasın?" diyerek iddialı konuştu.

Mbappe gelince, gitmekten vazgeçti Mbappe gelince, gitmekten vazgeçti Haberi Görüntüle

TRANSFER KONULARI

Barış Alper ve Icardi hakkında gelen transfer sorularına ise Özbek, "Bu konuları konuşmanın zamanı değil. Bu takım, bu oyuncular şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Başarılı bir takımın iskeletini bozmadan hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading