Yandex Metrica

Sitede Ara

Mourinho'dan çarpıcı itiraf: Reddettiğim için pişmanım

Mourinho'dan çarpıcı itiraf: Reddettiğim için pişmanım

Ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, kariyerindeki en büyük pişmanlıklarından birini açıkladı. Rumen medyasından Emanuel Roşu'ya konuşan Mourinho, geçmişte Portekiz Milli Takımı'nı reddettiği için pişman olduğunu belirtti. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde olan deneyimli hoca, "Kariyerimin sonunda doğru milli takımın başına geçmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Spor

25.05.2024, 12:51

Son olarak Roma'yı çalıştıran Mourinho, İtalyan ekibiyle elde ettiği büyük başarıyı vurguladı. Mourinho, "Kariyerimdeki en büyük başarı, Roma'yla iki Avrupa finaline ulaşmak. Bunu yapmak imkansız. Bunu kimsenin bir daha yapacağını sanmıyorum" dedi. Roma'yla UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ve UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselerek önemli bir başarıya imza atan Mourinho, bu başarıları kariyerinin zirve noktalarından biri olarak görüyor.

Aziz Yıldırım'dan Ali, Koç'a: 'Seni İngiltere'deki FETÖ'cü baronlar destelliyor' Aziz Yıldırım'dan Ali, Koç'a: 'Seni İngiltere'deki FETÖ'cü baronlar destelliyor' Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN FELSEFESİ

"Bir teknik direktörün sahip olması gereken en önemli özellik nedir?" sorusuna da yanıt veren Mourinho, "Bir yöneticinin en önemli özelliği? Şu anda iyi bir halkla ilişkiler uzmanına sahip olmak" diyerek modern futbol dünyasında iletişimin ve halkla ilişkilerin önemine dikkat çekti.

Alex de Souza'nın ilk transfer bombası Fenerbahçe'den! O yıldızı istiyor... Alex de Souza'nın ilk transfer bombası Fenerbahçe'den! O yıldızı istiyor... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEKİ İLGİ

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Mourinho'nun teknik direktör adayları arasında olduğunu açıklamıştı. Mourinho'nun Türkiye'ye ilgisi ve Türkiye'nin büyük kulüplerinin kendisine olan ilgisi, Portekizli teknik direktörün gelecekteki olası kariyer adımları arasında değerlendiriliyor.

Jose Mourinho'nun açıklamaları, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı. Portekizli teknik direktörün kariyerine milli takım düzeyinde devam etme arzusu, ilerleyen yıllarda hangi milli takımın başına geçeceği konusunda merak uyandırıyor. Özellikle Portekiz Milli Takımı'na olan pişmanlığı ve bu takımın başına geçme isteği, Mourinho'nun gelecekteki planlarının önemli bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading