Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise Cannes gecelerini abarttı! Üzerine sadece ceketini alıp çıkan şarkıcı pes dedirtti!

Hadise Cannes gecelerini abarttı! Üzerine sadece ceketini alıp çıkan şarkıcı pes dedirtti!

Ünlü şarkıcı Hadise dün Cannes'te kahverengi elbisesi ile çok konuşulmuştu. Gece ise pembe blazer ceketi derin göğüs dekoltesi ve pırlantalarıyla adını magazin dünyasından düşürmedi. Sosyal medyadapaylaştığı videoda ise kimi hayranları eleştiriken kimi hayranlarından beğeni yağdı.

Yaşam

22.05.2024, 13:07

14- 25 Mayıs arası düzenlenen Cannes Film Festival'ine ünlü yağmuru devam ediyor. Dünyaca ünlü oyuncular, şarkıcılar ve modellerin yer aldığı geceye Türk yıldızlarda damgasını vurdu.

Pınar Deniz, Birce Akalay, Dilan Deniz Çiçek, Meryem Uzerli, Hande Erçel gibi isimlerin yer aldığı geceye geçtiğimizakşam ünlü şarkıcı Hadise'de katıldı.

Ölen arkadaşlarının arkasında konuştu! İbrahim Tatlıses'in kindar paylaşım olay oldu: Bana kötülük ettiler, bu bayramı göremediler... Ölen arkadaşlarının arkasında konuştu! İbrahim Tatlıses'in kindar paylaşım olay oldu:... Haberi Görüntüle

CANNES TARZIYLA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Şarkıcı Hadise, kahverengi uzun elbisesi ve göğüs dekoltesi ile göz doldursa da Festival gecesi ise farklı bir kıyafetle kameralar karşısına geçti.

Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı! Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'i yıkan ölüm! Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı! Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'i yıkan ölüm! Haberi Görüntüle

BU KEZ SADECE CEKET GİYDİ

Ünlü şarkıcı yalnızca pembe blazer ceketini giydiği, pırlantalarıyla göz kamaştıran videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. 

9 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN BİNERCE YORUM YAĞDI

Ünlü şarkıcının videosuna ise kimi hayranları iyi yorumlar yaparken kimi hayranları ise, ''Hiç yakışmamış'', ''Annemin seneyede olur giyersin diye aldığı ceket'', ''Çok mu kapalı sanki'' gibi yorumlar yapıldı.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading