Yandex Metrica

Ölümden dönen Nuri Alço'dan sevindiren haber! Müjdeyi doktoru verd

Ölümden dönen Nuri Alço'dan sevindiren haber! Müjdeyi doktoru verd

Usta oyuncu Nuri Alço'nun tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi'nde devam ediyor. Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklaamda ''Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor ve morali çok iyiydi. Sevenlerine selamları var" ifadelerini kullandı.

Yaşam

13.04.2024, 20:43

Türk sinemasının efsane isimlerinden Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de beyin kanaması geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan usta oyuncu yoğun bakıma alındı.

Eskişehir'de rahatsızlanan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço'nun, Eskişehir Şehir Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi devam ediyor.

Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, düzenlendiği basın toplantısında, Alço'nun tedavi sürecinin 7 Nisan'dan bu yana hastanelerinde sürdüğünü bildirdi.

Nuri Alço'nun temel olarak 3 sağlık sorununun bulunduğunu belirten Sungur, başlangıç aşamasında nörolojik sıkıntılarının oluştuğunu dile getirirken şunları kaydetti;

''Bulantı ve kusma şikayetiyle çekilen MR'ında beyin arka bölgesinde milimetrik kanlanma oldu. Şu anda bu durumun stabil seyrediyor. Güç kaybı yok, konuşmasında problemi yok, tedavisini alıyor." 

Sergen Yalçın ile sevgili olduğu iddia edilmişti! Melisa Döngel yeni bir isimle daha anılınca kendini tutamadı: 40 kere söylerseniz... Sergen Yalçın ile sevgili olduğu iddia edilmişti! Melisa Döngel yeni... Haberi Görüntüle

BAYPAS VE KALP KAPAĞI OPERASYONU GEÇİRDİ

Usta oyuncunun daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirdiğini, bu nedenle kalbinin ritim bozukluğu ve atımıyla ilgili sıkıntılar yaşadığını belirten Sungur, ''Bununla ilgili gerekli müdahale sürüyor. İdrar söktürücü ve ritim bozukluğu tedavisiyle şu aşamada stabil durumda'' dedi.

Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Haberi Görüntüle

''HAYATİ TEHLİKESİ YOK''

Nuri Alço'nun genel sağlık durumuna değinen Sungur, şunları kaydetti:

"Kendisini ziyaret ettim. Konuşabiliyor, daha rahat nefes alıyor. Aralıklı olarak oksijen tedavisi devam ediyor. Kalp problemi nedeniyle akciğerinde bir enfeksiyon vardı. Bununla ilgili de antibiyotik tedavisi sürüyor. Cuma günü başlayan olaylar silsilesi bugün itibarıyla daha stabil ve daha iyi. İnşallah sevenlerine daha iyi haberler vereceğiz. Şu aşamada hayati tehlikesi görülmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor ve morali çok iyiydi. Sevenlerine selamları var."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Loading