Yandex Metrica

Sitede Ara

Komşu kavgasından kara para aklamaya! Dilan Polat ve Engin Polat çifti yeniden hakim karşısında!

Komşu kavgasından kara para aklamaya! Dilan Polat ve Engin Polat çifti yeniden hakim karşısında!

2023 Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakalrında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılandıkları davaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Polat çiftinin Çengelköy'deki evlerinde komuşları ile yaşadıkları kavgaya ilişkin ilk kez dava görüldü. 

Gündem

27.05.2024, 13:46

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunuyorlar.

2023 Kasım ayında cezaevine giren Polat çiftinin, Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, Çengelköy'deki komşularıyla ettikleri kavgaya ilişkin ilk duruşma görüldü. 

Dilan ve Engin Polat çifti Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemleri (SEGBİS) ile bağlanmalarının ardından taraf avukatları dahazır bulundu.

İliç'te üç işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı! İliç'te üç işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı! Haberi Görüntüle

KOMŞU KAVGASINA İLİŞKİN İLK DURUŞMA

Çengelköy'deki evlerinde 6 Haziran günü Engin Polat için düzenlenen doğum günü partisinde otoparkta yer bulamayan komuşları araçlarını Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun aracının arkasına park etmesinin ardından çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüştü.

Dilan Polat'ın komşularına hakaret ederek tekme atmış, Engin Polat ise komşularının evine girerek komşularını tehdit ettiği öğrenilmişti. 

4 Haziran ChatGPT çöktü mü? ChatGPT'ye neden girilmiyor? 4 Haziran ChatGPT çöktü mü? ChatGPT'ye neden girilmiyor? Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT BERAATİNİ İSTEDİ

Konuya ilişkin görülen mahkemede, Dilan Polat,  "Avukatlarım orada değil mi? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz uzlaştık. Kimseyi darp etmedim. Zaten benim bir erkeği darp edebilmem mümkün değil. Hakaret veya tehdit içerikli bir söz söylemedim. Şikayetçi değilim. Müştekilerle geçmişten gelen husumetim yoktur. Otopark nedeniyle tartışma yaşadık sadece. Müştekilerin evine girmedim. Zaten kamera görüntülerinde de mevcuttur. Suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatımı istiyorum" dedi.

Bakan Koca'dan Onaylı Randevu Sistemi paylaşımı: 'Daha başlangıçta önemli sonuçlar ortaya koydu' Bakan Koca'dan Onaylı Randevu Sistemi paylaşımı: 'Daha başlangıçta önemli sonuçlar... Haberi Görüntüle

ENGİN POLAT OLAY GECESİNİ ANLATTI

Engin Polat ise eşimin çığlık seslerini duydum diyerek, ''Olay günü arkadaşlarımız gelmişti bizim misafirimizdi. Metin bey aracını evine gitmek isteyen arkadaşının arabasının arkasına çekmiş. Misafirimizin çocuğu hastalanınca acil olarak çıkmak durumunda kaldık. Eşim bu durumu kendisine bildirince aralarında tartışma çıkmış. Ben içeride otururken eşimin çığlık sesini duydum.'' dedi.

Chery modellerine ne kadar zam gelecek? Tiggo 8 Pro ve Omoda 5 fiyatı kaç para zamlanır? Chery modellerine ne kadar zam gelecek? Tiggo 8 Pro ve... Haberi Görüntüle

DARP ETTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Eşini korumak amacıyla bir defaya mahsus darp girişiminde  bulundupunu belirten Engin Polat, ''Kalkıp gittiğimde evin içinde birilerinin eşime saldırıldığını ve küfür edildiğini söylediler. Bunun üzerine Metin beyin evine doğru gittim. Kendisini tanımadığım için yolda görmedim. Kapının eşiğinde durarak Metin’in eşine, eşinin nerede olduğunu sordum. Bayanın kendisine bir hakaret veya tehdit olmamıştır.

Zaten videoda çok kısa bir şekilde durup geri dönüyorum. Aşağı doğru indim Metin ile eşi

min tartıştığını, Metin’in eşime hareketler yaptığını gördüm. Elleriyle eşimin göğsüne vurmak suretiyle hareket yaptığını görünce endişelendim, eşimi korumak amacıyla bir kere gerçekleşmek üzere darp oldu'' dedi.

Duruşma sonrasında beraatini talep eden Polat, ''Videolardan görüldüğü üzere hiçbir şekilde konuşma imkanımız olmadı. Dolayısıyla kendisine hakaret veya tehdit etme olanağım olmadı. Suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatimi talep ediyorum.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bayram mesajı: Barış diliyorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bayram mesajı: Barış diliyorum! Haberi Görüntüle

DURUŞMA 14 HAZİRAN'A ERTELENDİ

Mahkame olay gününr ilişkin rahatsızlanan çocuğun hastaneye götüldüğüne ilişkin raporların dosyada sunulmasını ve müştekilerin dinlenmesi için davayı 14 Haziran'a ertelendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading