Yandex Metrica

Dilan Polat davasında flaş gelişme! İntihar girişiminde bulunan ünlü fenomen hakkında son karar verildi!

Dilan Polat davasında flaş gelişme! İntihar girişiminde bulunan ünlü fenomen hakkında son karar verildi!

Kara para aklama ve veri kaçırma suçlarından dolayı Kasım 2023 yılından bu yana cezaevinde bulunan, ünlü fenomen Banu PArlak'ın iş yerini kurşunlatmasınına ilişkin görülen dava sonrası Marmara Cezaevinde intihar igrişiminde bulunan ünlü fenomen Dilan Polat hakkında mahkeme Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 3 ay tedavi görmesine karar verdi.

Yaşam

27.05.2024, 16:37

Ünlü sosyal medya fenomeni olan ve 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Dilan Polat eşi Engin Polat ile birlike kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı Kasım 2023 yılında Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti. 

Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile dudak dudağa görüntülendi! Ünlü şarkıcının yaptığı itiraf ise pes dedirtti! Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile dudak dudağa görüntülendi! Ünlü şarkıcının... Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

6 aydan fazladır cezaevinde tutuklu bulunan ünlü fenomen Dilan Polat'ın, eski arkadaşı ve meslektaşı olan Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlatması hakkında görülen dava sonrasında, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar girişiminde bulunmuştu. 

Sinir krizi geçiren ünlü sosyal medya fenomeni Polat, vücudunun birçok yerine kesik ve morlukların oluştuğu, avukatlarının ise tahlieye talebinde bulunduğu öğrenilmişti. 

Şarkıcılar da stalklar! Hadise bu çok büyük bir risk diyerek fake hesabını açıkladı! Şarkıcılar da stalklar! Hadise bu çok büyük bir risk diyerek... Haberi Görüntüle

3 AY HASTANEDE TEDAVİ GÖRECEK

Ancak mahkeme ünlü fenomenin tahliyesi için yeniden bir talepte bulundu ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verdi. 

Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na götürülen Polat için gerekli tahliler yapıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Tıp Kurumu'nda çıkan rapora göre ise Dilan Polat'ın 3 ay boyunca Ruh ve Sinir Hastalıkları'nda tedavi görmesine karar verildiği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading