Yandex Metrica

Sitede Ara

Nesrin Cavadzade sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! Yeni aşkı Servet Yardımcı’nın oğlu çıktı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki akşam TFF Eski Başkanı Servet Yardımcı’nın oğlu Kaan Yardımcı ile görüntülendi. Nesrin Cavadzade ve yeni aşkı Kaan Yardımcı, kameraları görünce sorulara cevap vermeden mekandan ayrıldı. 

Yaşam

25.04.2024, 15:39

Yasak Elma adlı fenomen dizi ile adını duyurduktan sonra birçok başarılı projede yer alan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade yeni bir aşka yelken açtı.

Nesrin Cavadzade ve TFF Eski Başkanı Servet Yardımcı’nın oğlu Kaan Yardımcı aşkı magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

41 yaşındaki ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki akşam TFF Eski Başkanı Servet Yardımcı’nın oğlu Kaan Yardımcı ile görüntülendi. İkili kameraları görünce sorulara cevap vermeden mekandan ayrıldı. 

Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı bakın neler aldı! Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı... Haberi Görüntüle

''ÇİRKİN ERKEK SEVİYORUM''

Hatırlanacağı üzere Nesrin Cavadzade birkaç yıl önce yaptığı açıklamada “Çirkin erkek seviyorum. Erkek dediğin maymundan hallice olmalı.” ifadelerini kullanmış ve dikaktleri üzerine çekmişti.

Öldü sanılan Kate Middleton ilk kez görüntülendi! Aylar sonra ilk kez basın karşısında! Öldü sanılan Kate Middleton ilk kez görüntülendi! Aylar sonra ilk... Haberi Görüntüle

SERVET YARDIMCI'NIN ADI TFF BAŞKANLIĞI İÇİN GEÇİYOR

Daha önce TFF'de geçici başkanlık görevini üstlenen Servet Yardımcı, UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi Başkanı. UEFA’nın Türkiye Temsilcisi Servet Yardımcı, daha önce TFF'de başkan vekili olarak görev almıştı. Servet Yardımcı aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi. Servet Yardımcı'nın adı şu sıralar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için geçiyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Loading