Yandex Metrica

Manga grubundan üzen ayrılık! Ünlü şarkıcı ülkeyi terk etti!

Manga grubundan üzen ayrılık! Ünlü şarkıcı ülkeyi terk etti!

2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin en sevilen rock grubu Manga'nın solisti Ferman Akgül, sevenlerine taşındığını duyurdu.

Yaşam

12.05.2024, 22:02

Türkiye'yi 2012 yılında Eurovision'da We Could Be the Same şarkısıyla temsil edem Dursun Zaman, Bitti Rüya, Cevapsız Sorular, Bir Kadın Çizeceksin, Beni Benimle Bırak gibi şarkıları seslendiren ve 2001 yılında kurulan grubun solisti Ferman Akgül'den üzen bir haber geldi. 

Dünyaca ünlü şarkıcıdan kötü haber! Otel odasında kriz geçirdi! Hayranları durumundan endişeli... Dünyaca ünlü şarkıcıdan kötü haber! Otel odasında kriz geçirdi! Hayranları... Haberi Görüntüle

ÜLKEYİ TERK ETTİ

MaNga grubunun solisti 44 yaşındaki şarkıcı Ferman Akgül, kariyeri için ülkeyi terk ettiğini duyurdu. Akgül, "Sürekli yağdığı için New York şarkısındaki romantizmden uzaklaşıyor arada tabii. Ama kendi melankolisi var buranın da. Merak içindesiniz biliyorum, neler olduğu ile ilgili. Bir canlı yayında anlatacağım bu hafta. Güzel bir hafta sonu olsun herkes için.” dedi.

Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında rüzgar gibi esti! Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında... Haberi Görüntüle

GRUP HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Şarkıcı Akgül, gelen iş teklifini kaçırmak istemediğini belirterek, "Bettina'ya kariyeri için önemli olabilecek bir iş teklifi gelince kaçırmasını istemedim. Yıllarca o beni destekledi. Sıra bende. Çocukların da ortaokulda buraya gelmesi gerekiyordu zaten. Erken olunca şimdi daha kolay uyum sağlayacaklar. maNga tam gaz devam ediyor endişe olmasın." dedi.

Ünlü sanatçıdan kötü haber! Yıldız Tilbe araç kullanırken kaza yaptı! Ünlü sanatçıdan kötü haber! Yıldız Tilbe araç kullanırken kaza yaptı! Haberi Görüntüle

KONSER İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEK

Konserler için türkiye'ye geleceğini belirten ünlü şarkıcı Akgül,  "Yazları hep Türkiye'de olacağız. Ülkemizden kopmamız mümkün değil. Hatta bu yaz maNga yeni albüm şarkı şeçmelerine de başlayacağımızın müjdesini vereyim. Şimdilik bu kadar. Konserlerde görüşmek dileğiyle" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading