Yandex Metrica

Sitede Ara

Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında rüzgar gibi esti!

Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında rüzgar gibi esti!

Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcılarından olan 38 yaşındaki Hadise, 20 yıl önce Belçika'da katıldığı 'İdool' yarışmasına jüri üyesi olarak katıldı. O programına ilişkin paylaşımda bulundu.  

Yaşam

14.05.2024, 17:46

Prenses, Sıfır Tolerans, Yaz Günü, Neredesin Aşkım, Biz Buradayız, Deli Oğlan, Evlenmeliyiz gibi şarkıları seslendiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, 18 yaşında Belçika'da katıldığı ses yarışmasına jüri üyesi olarak katıldığını duyurmuştu.

Yüzüklerin Efendisi'nin Theoden'i Bernard Hill'den acı haber Yüzüklerin Efendisi'nin Theoden'i Bernard Hill'den acı haber Haberi Görüntüle

18'İNDE YARIŞTI 38'İNDE JÜRİ ÜYESİ OLDU

Belçika'da doğup büyüyen ünlü şarkıcı katıldığı 'İdool' adlı programa katıldıktan sonra büyük ses getirmiş 2005 yılında da 'Sweat' albümüyle müzik piyasasında ilk çıkışını yapmıştı.

Güney Koreli heyetten vefa örneği! Konyalı Kore Gazisinin önünde diz çöküp yere kapandılar! O anlar sosyal medyada viral oldu! Güney Koreli heyetten vefa örneği! Konyalı Kore Gazisinin önünde diz... Haberi Görüntüle

PROGRAMA AİT FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

'Stir Me Up' şarkısı ile de Türkiye'de ses getiren ünlü şarkıcı Hadise, 2009 yılında da ülkemizi Eurovision Şarkı yarışmasında temsil ederek 4. olmuştu.

Katıldığı dönemlerde programın adı 'İdool' iken şuan da Sing Again olarak yayınlanmaya başlandı.

Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek bambaşka çıktı! Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı ise sosyal medya hesabından duygu dolu mesajını sevenleriyle paylaştı.

Hadise, hesabından yaptığı paylaşımda,"Ve uzun zamandır içimde yaşadığım heyecanımı sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum! Yıllar önce yarışmacı olarak yarıştığım kanalda şimdi jürilik yapıyorum!" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading