Yandex Metrica

Dünyaca ünlü rapçiden akıl almaz şiddet! Otel koridorlarında sevgilisini öldüresiye dövdü! Basına sızan görüntüler kan dondurdu!

Dünyaca ünlü rapçiden akıl almaz şiddet! Otel koridorlarında sevgilisini öldüresiye dövdü! Basına sızan görüntüler kan dondurdu!

Amerikalı ünlü rapçi Puff Diddy, eski kız arkadaşını otel koridorunda tekme tokat dövdü. O anlar güvenlik kamerasına yansırken görüntülerin basına sızıdırılmaması için otele ödeme tekli ettiği öğrenildi. 

Yaşam

21.05.2024, 17:25

Dünyaca ünllü rapçi Puff Diddy lakaplı Sean Comb bu kez de şiddet olaylarıyla gündeme geldi. Ünlü rapçi Sean Combs, otel koridorlarında kız arkadaşına uyguladığı şiddet olay yarattı.

Bad Boy for Life, I'll Be Missing You, Coming Home, I Need A Girl, Hello Good Morning gibi şarkılarıyla ses getiren ünlü rapçi taciz ve tecavüz iddialarıyla gündeme gelmişti.

Son olarak ise ünü rapçinin kız arkadaşı Cassie'ye uyguladığı şiddettin görüntüleri ortaya çıktı.

Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O hamlesiyle tüm ülkeyi ayağa kaldırdı! Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O... Haberi Görüntüle

OTEL KORİDORUNDA ŞİDDET

Ünlü rapçi otel odasından yarı çıplak çıkarak kız arkadaşını yer fırlattığı ve tekme tokat dövdüğü görüntüler ortaya çıktı.

Shakira 2024 Kupa Amerika'da rüzgar gibi esti! Sahne performansıyla final maçında yürekleri hoplattı! Shakira 2024 Kupa Amerika'da rüzgar gibi esti! Sahne performansıyla final... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER İÇİN PARA TEKLİF ETTİ

Ünlü rapçinin otelde yaşanan şiddet olayına ilişkin görüntülerin basına sızdırılmaması için 50 bin dolar ödeme teklif ettiği öğrenildi. 

Gizli saklı evlenmişlerdi! Ebru Gündeş Murat Özdemir'den boşanıyor mu? O iddialar ortalığı karıştırdı! Gizli saklı evlenmişlerdi! Ebru Gündeş Murat Özdemir'den boşanıyor mu? O... Haberi Görüntüle

EVİNE BASKIN DÜZENLENMİŞTİ

İnsan kaçakçılığı, cinsel saldırı, fuhuş, silah kaçakçılığı gibi birçok ayrı suçtan evine baskın düzenlenmişti. 

2018 yılında da ünlü şarkıcı Cassie ile aşk yaşamaya başlayan ve Kasım ayında da tecavüze uğradığını öne süren Cassie'de "Sessizlik ve karanlıkta geçen yılların ardından nihayet hikayemi anlatmaya, kendi adıma ve ilişkilerinde şiddet ve istismara maruz kalan diğer kadınların yararına konuşmaya hazırım" diyerek itirafta bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading