Yandex Metrica

Çağla Şıkel'in ayakları sosyal medyada gündem olmuştu! 'Uzaylı gibi' yorumları yapılınca ünlü mankenden açıklama gecikmedi!

Çağla Şıkel'in ayakları sosyal medyada gündem olmuştu! 'Uzaylı gibi' yorumları yapılınca ünlü mankenden açıklama gecikmedi!

Ünlü manken Çağla Şıkel son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak ünlü manken Şıkel, sosyal medya hesabından ayaklarını paylaşınca o anlar viral oldu. Şıkel'den konuya ilişkin açıklama gecikmeyerek ayaklarının gerçek halini gösterdi.  

Yaşam

21.05.2024, 01:24

Cennet Mahallesi'nde 'Sultan' karakteri ile hafızlara kazınan, 47 yaşındaki iki çocuk annesi Çağla Şıkel son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla gündeme geldi. 

Metin Akpınar'ın kızı bombayı patlattı! Duygu Nebioğlu'ndan ağır sözler: Bedelini ödeyecek... Metin Akpınar'ın kızı bombayı patlattı! Duygu Nebioğlu'ndan ağır sözler: Bedelini... Haberi Görüntüle

MEDİTASYON YÖNTEMİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Ünlü sunucu Şıkel geçtiğimiz haftalar 2 bin 500 TL vererek karanlık bir klubede 11 saat kalmış ve meditasyon yapmıştı. 

Çağla Şıkel'in çok konuşulan meditasyon yöntemi sonrasında ise Şıkel'in ayakları olduğu iddia edilen bir videoyu hikayesinden paylaştı. 

Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle... Haberi Görüntüle

AYAK VİDEOSU VİRAL OLDU

Ünlü sunucu Şıkel'in kumsalda çektiği ayak videosunu gören sosyal medya kullanıcıları ise birbirinden ilginç yorumlarda bulundu.

Kullanıcılar 'Bu gerçek olamaz', 'Uzaylı ayağı gibi', 'Topuklu giymekten herhalde' dedi.

Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın ve 4 milyon lira takıldı Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın... Haberi Görüntüle

AYAKLARININ GERÇEK HALİNİ PAYLAŞTI

Ancak Şıkel gelen yorumlar sonrasında ise açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Şıkel, sosyal medya hesabından gerçek ayaklarını paylaşarak konuyu kapattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading