Yandex Metrica

Ajda Pekkan yardım istedi! Yakın arkadaşı Sezen Aksu itirafı olay yarattı!

Ajda Pekkan yardım istedi! Yakın arkadaşı Sezen Aksu itirafı olay yarattı!

Türk müzik camiasına eşsiz sesleriyle damgasını vurmuş, yazdıkları şarkılarla kendi hayran kitlelerini oluşturmuş ünlü şarkıcı Ajda Pekkan yakında stadyum konserlerine çıkmaya hazırlanıyor. Pekkan yakın arkadaşı Sezen Aksu'u ile aynı sahnede yer alıp almayacağı sorularına ise yanıt verdi.

Yaşam

20.05.2024, 20:17

Türkiye'nin Süperstar lakaplı 78 yaşındaki ünlü şarkıcısı Ajda Pekkan 70'lı yıllardan günümüze kadar Türk müziğine eşsiz parçalar bırakmış, dinleyenleri büyülemişti. Eurovision macerası da bulunan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan Petrol, Arada Sırada, Olanlar Oldu Bana, Eğlen Güzelim, Sana Neler Edeceğim, Boşvermişim Dünyaya gibi şarkılarıyla ses getiren sanatçı stadyum konserlerine çıkmaya hazırlanıyor.

Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti! Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti! Haberi Görüntüle

STADYUM KONSERLERİNE HAZIRLANIYOR

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan 12 Haziran'da birçok sanatçı ile birlikte konser vermeye hazırlanıyor. 

Prens'te olsan aylık alacaksın! Galler Dükü Prens William'ın aldığı maaş dudak uçuklattı! Prens'te olsan aylık alacaksın! Galler Dükü Prens William'ın aldığı maaş... Haberi Görüntüle

SEZEN AKSU İTİRAFI ŞAŞIRTTI

Aramızda Kalmasın Programına konuşan ünlü sanatçı Ajda Pekkan son olarak ise sahnelere veda etme kararı alan yakın arkadaşı Sezen Aksu hakkında konuştu.

Pekkan, stadyum konserlerine yakın arkadaşı Aksu ile çıkmak istediğini ancak  bir türlü ikna edemediğini açıkladı. Pekkan, ''Sezen sakın bana sahne deme tansiyonum yükseliyor' diyor. O yüzden saygı duyuyorum" dedi.

Renklensin camilerimiz! Reynmen 'renklensin gecelerimiz' şarkısının islami versiyonuyla seslendirdi! Renklensin camilerimiz! Reynmen 'renklensin gecelerimiz' şarkısının islami versiyonuyla seslendirdi! Haberi Görüntüle

''SEZEN'İ NASIL İKNA EDERİM BİLMİYORUM''

Sonrasında ise ünlü sanatçı Pekkan, "Lütfen hadi beraber olalım diyorum, bu konserde de istiyordum. Sezen'i nasıl ikna ederim bilmiyorum" dedi.

2016 yılında 40 yıllık kariyerine son noktayı koyan ünlü şarkıcı Aksu,  "40 yılı tamamladık Allahın izniyle. Küçücük bir kız gibi düşünüyordum kendimi o zaman, hala öyle hissediyorum ama beden ruha ihanet ediyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading