Yandex Metrica

Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek bambaşka çıktı!

Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek bambaşka çıktı!

Netflix'te izlenme rekorları kıran Richard Gadd'ın yaratıcısı olduğu dizide takıntılı platonik sevgilisi Marta karakterine ilham veren Fiona Harvey, başından geçen olayları anlattı belgesel türündeki diziye dava açacağını duyurdu. Richard Gadd'ın yalancı olduğunu söyleyen Harvey gerçekleri açıklayarak dava açacağını duyurdu.  

Yaşam

18.05.2024, 10:51

Netflix'te yayınlanan Baby Reindeer dizisinde Fiona Harvey'den ilham alınarak Marvey karakterinin canlandırılarak gerçek hikayeden alındığı iddia edilmişti.

Dizi yartıcısı ve oyuncusu Richard Gad'ın Fiyona Harvey tarafından tacize uğradığı ve platonik aşkı ve takıntısı olduğuna dair çektiği belgesel türündeki film hakkında şaşırtıcı bir gelişme yaşandı.

Hande Yener gençlik sırrını paylaştı!  'Yaşlanmayı durdurdum' diyerek hayranlarına seslendi! Hande Yener gençlik sırrını paylaştı! 'Yaşlanmayı durdurdum' diyerek hayranlarına seslendi! Haberi Görüntüle

BABY REİNDEER'İN GERÇEKLERİNİ AÇIKLADI

The Indıpendet'in haberine göre Marvey karakterine ilham verdiği iddia edilen Fiyona Harvey, Piers Morgan ile röportaj gerçekleştirdi. 

Diziyi izlemediğini belirten Harvey, dizinin 'kadın düşmanı' olarak nitelendirildiğini, 'etik dışı' bularak Gadd'ı rahatsız etmediğini belirtti.

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı... İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm... Haberi Görüntüle

RİCHARD GADD'IN YALAN SÖYLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Harvey röportaj vermesinin asıl amacının Gadd'ın bir röportajında Harvey'in 'akli dengesinin yerinde olmadığını' belirterek bir konuşma gerçekleştirmesi üzerine bu kararı aldığını belirtti.

Harvey'in röportajı 12 saat içinde 4 milyon kez izlenirken Harvet, Gadd'a 41 bin e posta ve 100 mektup gönderdiği iddialarınında yalan olduğunu belirtti.

Harvey, GaDd'ın uydurduğunu belirterek, Harvey'e '10'dan az e posta gönderdim' dedi.

'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum viral oldu! 'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum... Haberi Görüntüle

DİZİYE YASAL İŞLEM BAŞLATIYOR

Morgan'ın programına katılan Harvey yasal işlem başlatacağını açıklayarak, ''Richard Gadd ve Netflix'e karşı yasal işlem başlatacağım. Kısmen avukatlara talimat verdik, ancak dışarıdaki tüm seçenekleri araştırmak istiyoruz. Dava açabileceğimiz çok sayıda kişi var.” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye manşet olur! Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye... Haberi Görüntüle

TACİZE UĞRADIĞINI AÇIKLADI

Diziyi izleyen hayranları ise Harvey'in kimliğini tespit ettiklerini ve tacize maruz kaldığını belirterek,  “Bu benim hayatımı yeterince ele geçirdi. Bunu korkunç ve kadın düşmanı buluyorum. Bazı ölüm tehditleri internette gerçekten korkunçtu. İnsanlar beni telefonla arıyor" dedi.

Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Haberi Görüntüle

BABY REİNDEER KONUSU 

Dijital medya platormu Netflix'te yayınlanmaya başlayan Baby Reindeer'in, başarısız bir komedyen hassas bir kadına iyi niyet gösterisinde bulunduğduğu ancak 'hayır'diyemediği için ikisinin de hayatını mahveden saplantılı bir aşka dönüşmesini konu alıyor.

Sergen Yalçın ile adı anılmıştı! Melisa Döngel'den şaşırtan aşk açıklaması: Bildiğiniz sap... Sergen Yalçın ile adı anılmıştı! Melisa Döngel'den şaşırtan aşk açıklaması:... Haberi Görüntüle

BABY REİNDEER OYUNCULARI 

Richard Gadd (Donny),Nava Mau (Teri), Jessica Gunning (Martha), Hugh Coles, Danny Kirrane

(Gino), Nina Sosanya (Liz), Michael Wildman (Greggsy), Josh Finan (Diggsy)

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading