Yandex Metrica

Öldü sanılan Kate Middleton ilk kez görüntülendi! Aylar sonra ilk kez basın karşısında!

Öldü sanılan Kate Middleton ilk kez görüntülendi! Aylar sonra ilk kez basın karşısında!

İngiliz Kraliyet ailesine mensup Kate Middleton karnından ameliyat olduktan sonra hakkında çıkan dedikdodular tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Saraydan yapılan açıklamaya göre Kate'nin kansere yakalandığı duyurulmuştu. 5 ay sonra oğlunun doğum gününde ilk kez görünütülenecek.

Dünya

30.04.2024, 18:17

Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton'un Ocak ayında karnından ameliyat olacağı duyurulmuş, sonrasında ise herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı Haberi Görüntüle

O İDDİALARLA DÜNYA ÇALKALANMIŞTI

İngiltere halkı ise Middleton'ın uzun bir süre görülmemesinden endişe ederek, Middleton'un ameliyat masasından kalkamadığını, öldüğünü hatta en yakın arkadaşı Lady Hanbury ile William'ın birlikte olduğu, Kate'nin ise evi terkettiği iddia edilmişti.

ABD'li Senatör Sanders'tan Netanyahu'ya tepki: 78 binden fazla Filistinlinin yaraladığını belirtmek Yahudi karşıtlığı değildir ABD'li Senatör Sanders'tan Netanyahu'ya tepki: 78 binden fazla Filistinlinin yaraladığını... Haberi Görüntüle

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Ancak Kate Middleton'un bir kanser türüne yakalandığı ve gerekli testlerin yapıldığı için gözlerden uzak bir tedavi sürecine girdiği duyurulmuştu. 

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Haberi Görüntüle

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENECEK

Kraliyet ailesine mensup Galler Prenses Kate'nin ise 23 Nisan günü gece yarısı oğlunun doğum gününü kutlayacakları ve 5 ay aradan sonra ilk kez basın mensuplarınn karşısına çıkacağı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading